הצילו! בעל הבית השתגע!!!

• הוסף לסימניות
ושוב מכת הזבובים פשטה במודיעין עילית:eek::eek::eek:

לכבוד פרשיית המכות...
אלא שבנתיים לא נראה שהאחראים פה בעיר סובלים מדי.
אם אין הדברה- שיביאו לנו שירות פסיכולוגי, לפחות!
(אולי לכבוד יציאת מצרים זה יישתפר.)
בנתיים, אם יש לכם עיצות איך מתמודדים עם עשרה זבובים (גדולים, לא זבובונים) על מרצפת אחת (פלוס מינוס) נשמח לשמוע!!!

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי שתולים שקית נילון שקופה עם מים וזה מבריח אותם
אולי שווה לנסות

• הוסף לסימניות
תנסי לתלות שקייות ניולון מלאות במיים,
אומרים שכשהזבוב/ היתוש רואה את הבבואה שלו במיים הוא נבהל ובורח, כי שם הוא רואה את זה גדול יותר....
כך בכל אופן הירקן אצלנו היה עושה...

אופס... הקדימו אותי.

• הוסף לסימניות
ולילדים תהיה אורה ושמחה וששון ויקר...
כל הבית מלחמת מים? נראה לכם ריאלי?

• הוסף לסימניות
אולי צריך כאלו מתקנים של שקיות אינפוזיה...

• הוסף לסימניות
היום הייתי אצל הרופא בקופת חולים והיה שם זבוב אחד בלבד איך שנכנסתי הוא התפרץ כזה תעיף אותו תעיף אותו הוא שיגע אותי
והתחיל לנופף לזבוב בפראות עם הידיים שיעוף
אני לא נהנתי לראות את זה רק תהיתי אם גם אני נראה כך לפעמים מרוב שיגעון זבובי
אגב פיתרון לדבר בשעות היום זה להחשיך את החדר ולהשאיר חריץ בחלון פתוח שממנו יכנס האור כמה דקות וכולם בחוץ
כשמדובר בזבובים של מודיעין עילית שלא מבינים שהם צריכים לעוף מנופפים להם כמה פעמים עם המגבת (זהירות על המנורות) וזה עובד (מאיפה הם רכשו את התכונה הזאת מהשכנים שלנו?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;502046:
היום הייתי אצל הרופא בקופת חולים והיה שם זבוב אחד בלבד איך שנכנסתי הוא התפרץ כזה תעיף אותו תעיף אותו הוא שיגע אותי
והתחיל לנופף לזבוב בפראות עם הידיים שיעוף
אני לא נהנתי לראות את זה רק תהיתי אם גם אני נראה כך לפעמים מרוב שיגעון זבובי
אגב פיתרון לדבר בשעות היום זה להחשיך את החדר ולהשאיר חריץ בחלון פתוח שממנו יכנס האור כמה דקות וכולם בחוץ
כשמדובר בזבובים של מודיעין עילית שלא מבינים שהם צריכים לעוף מנופפים להם כמה פעמים עם המגבת (זהירות על המנורות) וזה עובד (מאיפה הם רכשו את התכונה הזאת מהשכנים שלנו?)

תראו איזו קטנוניות של רופא, אז הוא לא העביר כרטיס , הזבוב, בשביל זה להתנפל עליו?:rolleyes:

אישית, אני חושבת שהם מגיעים לכאן לתחרות איגרופים על הפרצוף שלי. כך הם בכל אופן עושים רושם.

• הוסף לסימניות
שאלת תם: עכשיו זו עונת המסיק? (זה התרוץ הקבוע למכת הזבובים)

• הוסף לסימניות
זה זוועה
אני ממליצה למי שיש באפשרותו להתקין רשתות
ולמי שאין הפתרון הוא פשוט הפגנה פשוטו כמשמעו פנו לעריה ותפגינו ואם לא יבינו על מה תשלחו אליהם כמה זבובים לביקור יש למחרת הם ישארו בביקור ולא יחזרו אליכם...

• הוסף לסימניות
יש מתקן בחנויות טמבור נגד זבובים לתליה בחצר או מרפסת. נראה ככה |\_/|

• הוסף לסימניות
מה עם האור הכחול (פאק-פאק-פאק)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;502071:
יש מתקן בחנויות טמבור נגד זבובים לתליה בחצר או מרפסת. נראה ככה |\_/|

אמנם קיים כזה מתקן, אבל צריך להיזהר איתו בפרט בבית עם ילדים משום שהוא רעל!!!:eek:

• הוסף לסימניות
זה זוועה..
כל הבית הפך להיות שדה תעופה. מנחת זבובים..
דוחה דוחה - :eek::eek::eek:
השיטה היחידה היא לסגור חלונות ולסגור חשבון עם מי שנשאר בפנים
(זה לא בעיה הם זבובים חלשים. מכה אחת ממגבת והם על הריצפה.. ואז נשאר רק לוודא שהם מתו..)
לי זה עלה כבר בשני כוסות זכוכית שהתנפצו מתנופת המגבת,
אבל זה פעולה נוספת שעושים לפני שהולכים לישון.
אין ברירה - עד יעבור תקופת המסיק אצל הבני דודים ימ"ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה