דרוש מידע הצילו!! גשם בחדר ילדים

• הוסף לסימניות
חיפשתי המון ולא מצאתי המלצה על אוטם טובבב לגג.לצערי,שומעת רק דיסאינפורמציה.
מצאתם משהו מומחה שנותן אחריות באיזור המרכז? מודיעין עילית?

• הוסף לסימניות
אאל"ט יש במודי"ע אחד שקורא לעצמו א.ד.מ איטום, שהוא כפי שזכור לי די טוב.
אל תסמכו רק עלי, תשאלו אולי קבלנים וכדו'.

• הוסף לסימניות
בעבר המליצו לנו על רפי איטום גגות

• הוסף לסימניות
אני גם מחפש בדחיפות, אם יש למישהו בבני ברק יעזור לי מאוד

• הוסף לסימניות
יש אחד בשם דודי שטרנקוקר 055-6688933 מאלעד שעושה עבודות איטום
שמעתי הרבה אנשים שהיו מאוד מרוצים מהעבודה שלו

• הוסף לסימניות
יש אחד בשם דודי שטרנקוקר 055-6688933 מאלעד שעושה עבודות איטום
שמעתי הרבה אנשים שהיו מאוד מרוצים מהעבודה שלו
הוא לא מגיע למודיעין עילית בקרוב
בבקשה,משהו מכיר אוטמים נוספים?

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת מישהו שמומחה באיטום באיזור בני ברק
מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
דודי הזה עובד מקצועי אבל המחירים שלו מעל העננים
העבודה הכי קטנה מתחיל ב 5000 שח
יש אחד בשם איציק ורטהימר לקחנו אותו כמה פעמים והיה מוצלח מאוד טלפון 0504135328

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה