הצילו! המסך של המחשב נייד שלי

• הוסף לסימניות
הלך לי המסך הנייד, מחשב לנובו G500, מסך 15.6 (נראה לי סטנדרט)

איפה אני קונה מסך חדש וכיצד מחליפים.

דחוף!!!

• הוסף לסימניות
זה מאד יקר כאן בארץ.
מתחיל ב550 ש"ח משהו נורמלי.
השאלה עד כמה זה דחוף לך.
אם אתה בני ברקי, יתכן שיש לי בבית, אני צריך לבדוק.

המחיר שכתבתי הינו בחנויות בארץ, עד כמה שידוע לי, אצל טכנאים פרטיים ניתן למצוא זול יותר, ובפרט בהזמנת מסך מחו"ל.

• הוסף לסימניות
אל תחליף לבד, זה לא מורכב אבל מי שלא יודע יכול להסתבך
המחיר של מסך אצלי, 330 ש"ח כולל מע"מ וכולל העבודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראליי;1299969:

ומה המחיר לתיקון מסך של מחשב נייח?

• הוסף לסימניות
לא בטוח ששווה/אפשר לתקן
גם במחשב נייד לא מתקנים, מחליפים
תנסה לפרט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראליי;1299969:

כמה זמן לוקח העבודה
והאם אתה יכול לעשות את זה עבורי עוד היום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראליי;1299986:
לא בטוח ששווה/אפשר לתקן
גם במחשב נייד לא מתקנים, מחליפים
תנסה לפרט
לגבי נייח:
למה לא שווה בנייח כי המחיר גבוה? כמה?

לגבי נייד:
את מה מחליפים? הכל (כל המכסה של הנייד) או רק את הפלסטיק של המסך?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלבב;1300595:
לגבי נייח:
למה לא שווה בנייח כי המחיר גבוה? כמה?
-*
לגבי נייד:
את מה מחליפים? הכל (כל המכסה של הנייד) או רק את הפלסטיק של המסך?

תודה רבה

אני יסביר קצת
המהות של מחשב נייד היא שכל המחשב, כולל מקלדת, עכבר, לוח ,מעבד, מסך, זיכרון חשמל, הכל הכל נמצא בתוך מחשב מחברת שכולל הכל, אם הולך לך המסך, אז בעצם כל המחשב לא שווה כלום, כי כבר הוא לא שמיש, למרות שניתן להשתמש במסך חיצוני, אבל הפסדנו את הניידות והגמישות שלו.
לא הגיוני שבגלל רכיב אחד נוותר על כל המחשב, ולכן מה שעושים זה פשוט מחליפים את כל המסך, ביחס למחשב סטנדרטי שעולה כ-2500 ש"ח, השקעה של 350 ש"ח לא נחשבת להשקע מוגזמת, אבל אם מתקנים מסך נייח שכולו עולה 600-800 ש"ח, ועלות התיקון מגיעה לחצי משוויו, אזי זה נראה מוגזם וכבר עדיף לקנות חדש
לגבי האם ניתן בכלל לתקן, אני מאמין שיש איזה רכיב שהוא המסך וניתן להחליפו (לתקן זכוכית שהתפוצצה בוודאי שלא ניתן) אבל לא נתקלתי בזה מעולם

יכול להיות שבמסכים היקרים יש מה לעשות, אבל צריך לדעת על איזה דגם וחברה מדובר

• הוסף לסימניות
כל המסך הכוונה לא לפלסטיק, הכוונה היא מסך שיושב בתוך הפלסטיק, ואותו מחליפים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראליי;1300619:
לגבי האם ניתן בכלל לתקן, אני מאמין שיש איזה רכיב שהוא המסך וניתן להחליפו (לתקן זכוכית שהתפוצצה בוודאי שלא ניתן) אבל לא נתקלתי בזה מעולם

יכול להיות שבמסכים היקרים יש מה לעשות, אבל צריך לדעת על איזה דגם וחברה מדובר
את השורה הראשונה לא הבנתי, אתה מחליף את המסך הפנימי? (המסך מורכב משני דברים 'פלסטיק' שמגן על ה 'זכוכית').

ובפיסקה האחרונה למה אתה מתכוון?

• הוסף לסימניות
ניתן לתקן הכל, בגדול.
בניידים, מה שמחליפים, זה את המסך עצמו החלק של התצוגה.
הפלסטיק מסביב נשאר אותוו פלסטיק.

במסך לנייח- עפ"י רוב מדובר בצ'יפים שנשרפים וכדו', שצריך מעבדה לסדר אותם.

• הוסף לסימניות
גם לי נשבר פעם המסך הפנימי במחשב נייד, המחשב נמסר לטיפולו המסור של פרסומון שעשה עבודה מעולה על המקום בזמן לא זמן, ועשה כל שביכולתו להוזיל עלויות המסך, ועל הדרך עשה עוד כמה שפצורים קטנים, בקיצור ממליצה מאוד!

• הוסף לסימניות
נשבר לי המסך במחשב ''dell 15.6
איפה מחליפים?ומה גודל הנזק?

• הוסף לסימניות
אם אתה בגושדן, צור איתי קשר ואבוא עד אליך להחליף עבורך
המחיר הוא 320 ש"ח כולל עבודה (הטלפון שלי רשום למטה בחתימה)

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה