הצילו (הפעם זה רציני באמת) כונן רבע מאותחל איך משחזרים את החומר בלי לאתחל?

• הוסף לסימניות
סיים את הסריקה
מה עכשיו?

קבצים מצורפים

• צילום 9פמסך002.JPG
    KB 23.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אני מצטער שלא עדכנתי כלום ממה שיתפתח אם זה הלאה
אז כך: לקח לי קצת הרבה זמן עד שקלטתי את התוכנה עכשיו שאני מקווה שכבר הבנתי אז התוכנה מבקשת ממני בערך יומים וחצי רצופים(להערכתי לפי השיחזורים שהתחלתי)בשביל לשחזר את המחיצות ,בפעם הראשונה שננתי לו לשחזר בדיוק באמצע העבודה שלו ניהיה לי הפסקת חשמל (ואז הכונן מתכבה)ובפעם השניה מישהו בטעות הוציא לי את התקע של הכונן -לכן החלטתי לתת לו לעבוד בסוף שבוע מיום חמישי בלילה עד יום א' וכך אני מקווה שהכל יעבור כשורה(הנס שלי שהחומר שאני עובד עליו בשבועות אלו מגובים לי הכל במחשב ומה שחסר לי פה ושם אני מנסה להשלים מהאינטרנט וכדו' כך שלפחות אני לא כל כך לחוץ בזמן)
אני יעדכן בל"נ ישר כשזה יסים את העבודה מה בדיוק קרה וכו'-ועוד פעם תודה רבה רבה לכולם

• הוסף לסימניות
לסיכום הענין, כרגע אחרי שניסתי את התוכנה לשיחזור מחיצות כמה פעמים ובכמה שיטות ולא הצליח לי, אז ניסיתי לחפש עוד תוכנות מהסוג הזה ומצאתי משהו שאין לי מושג אפילו איזה חברה וגם זה לא עזר כלום,
הבנתי שכנראה הבעיה היא לא במחיצות נפולות אלא שהוא פשוט הספיק כבר לקסח לי את כל החומר - העברתי אתחול מהיר על הכונן וכך בעצם החזרתי אותו לפעולה
ואז ניסתי לשחזר את החומר עם תוכנת "GetDataBack" (ועד שמצאתי את התוכנה לקח לי גם הרבה זמן) והוא לא מצא כלום אלא איזה 150 מגה של קבצים בלתי מזוהים וכמה פנקסי רשימות ותו לא
ניסתי גם את התוכנה המאוד נפוצה "Recuva" וגם לא מצא כלום אלא 50 מגה של קבצים מהנ"ל
כרגע אני עומד במצב שאני כבר מתחיל לחשוב איך אני יצתרך כנראה לנסות להתחיל לשחזר את כל החומר (שמסתכם ב-800 ג'יגה שמתוכם בערך 90 ג'יגה חשובים ביותר ממש)מדיסקים DVD שעד לפני שנה גיביתי הכל על דיסקים -ואת כל החומר של השנה האחרונה (שהוא לא קצת בכלל) אני ינסה לחפש בכל מיני כוננים קטנים שיש לי שאולי יהיה שם לפחות חלק-ומה שאין אני "יצתרך לשבור את הראש" לבד

עכשיו מה שאני עדין מבקש זה - האם מישהו מכיר תוכנה עוד יותר מקצועית מהתוכנות הנ"ל לניסיון אחרון
ותודה רבה לכולם על הכל

• הוסף לסימניות
ובמצב הזה מה אומר טסט דיסק?

• הוסף לסימניות
תוכל לפנות למי שאמר למסור לו את הדיסק להצלת החומר
052-7644965
תמורת תשלום כמובן זה המקצוע שלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;604184:
תוכל לפנות למי שאמר למסור לו את הדיסק להצלת החומר
052-7644965
תמורת תשלום כמובן זה המקצוע שלו
ממליצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה