הצילו, זה שוב תולעים? (לבן שלי..)

• הוסף לסימניות
להקפיד לנקות מתחת לציפורניים.

ככה ילדים נדבקים.
הביצים נכנסות מתחת לציפורן אז הם מכניסים ידיים לפה ו...

לכן להקפיד לגזור את הציפורניים ולנקות שם היטב.

אצלינו עוד עזר מנסיון:
שן שום
להאיר עם פנס
מיד כשהילד מתלונן לחפש

בד"כ הן יוצאות להטיל ביצים באזור, בלילה. ואז הילד לא רגוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1121915:
מה הרעיון לגרום לתולעים לצאת?
זה לא כואב ומציק??
הרי כל הכאב הוא מזה שהתולעים יוצאות :(

אשמח להבהרה לפני שאני הולכת למרוח על הבטן של הקטנה שלי לחם חומץ או להושיב אותה באמבט סוכר :(
הן יוצאות בפעם אחת. וסיימת עם הסיפור.

• הוסף לסימניות
לגבי אכילת לחם על הבוקר כדי למנוע תולעים מצאתי את זה כתוב כאן:
ויקישיבה:
"תולעי המעיים והטיפול בהם באופן כללי קבעו חז"ל שאכילת שום[182], ואכילת פת שחרית[183] הורגת תולעים שבמעיים."
(תלמוד בבלי מסכת בבא מציעא דף קז עמוד א)

אני זוכרת שסבא שלי זצ"ל שהיה תלמיד חכם גדול היה אומר תמיד שכתוב, שפת שחרית טובה לבריאות מאחר ויש תולעים במעיים שאוכלות ממנה ולא אוכלות את הקיבה והמעיים שבהן הן נמצאות.

חבל שלא שאלתי אותו יותר ברור מה המקור. אולי מישהו ימצא.
(הוא היה מקפיד על זה ביותר וחי עד גיל 94 בבריאות איתנה.)

• הוסף לסימניות
מישהו אולי יודע איך עובד הורמוקס
נתתי ביום שלישי לכל המשפחה
ועדיין לא עזר כלום!

• הוסף לסימניות
אפשר לשלב את 2 העצות של הווזלין והשום יחד, לקחת מעט ווזלין ולערבב עם חתיכות שיני שום אח"כ למרוח יסודי (עם כפפה חד פעמית) לא חייבים להשתמש בחתיכות השום האפקט נשאר.מנסיון היה שקט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי456;1126019:
ועדיין לא עזר כלום!

אתה רואה אותן בחוץ?
אני שמתי לב שנתתי וורמוקס
ואח"כ עוד כמה היו יומיים שלושה
ובנתיים זהו ,

• הוסף לסימניות
צריך גם לכבס בהרתחה, פיגמות, מצעים וכו'.
יכול להיות שלא נתת כמות מספקת של הורמוקס. בד"כ הוא משפיע מידית
וצריך לתת מנה נוספת אחרי שבוע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיילי פייג;1122198:
הן יוצאות בפעם אחת. וסיימת עם הסיפור.
אם היית יודעת כמה תולעים יכולות להיות במעיים...
נכתב ע"י מירי456;1126019:
ועדיין לא עזר כלום!
אולי המינון לא מספיק?
אם אחרי מספר ימים את רואה זה לא עובד תגשי לרופא. יתכן שישנה כמות גדולה של תולעים והמינון לא מספיק.
איך הוורמוקס עובד? זה רעל לתולעים. נכנס למעי הורג כמה שהוא מצליח להרוג ויוצא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405;1120993:
לי ידועה שהשום כן הורג אותם
מנסיון: חתיכת שום קטנה מרוחה בשמן זית , מחדירה למקום כמו כדור אקמול זה עוזר
(שמעתי פעם שהתרופה הקונבנציונלית לא בריאה לכבד )

מרגיע מיד, להמשך הלילה.
ואם אחר כמה לילות יש תלונות נוספות - שוב פעם.

(אל תסחטי שם שום! כן אפשר להכניס שום חצוי, אפילו לא שלם ממש)

• הוסף לסימניות
לפני יומיים הבן שלי "רקד " שוב מתוך שנה (והוא לא רצה לספר לי כי הוא ידע מה יבא לו.... ) אני שמה כל פעם מקל של שום מחדירה פנימה וזה שורף לדקה ונהיה שקט

• הוסף לסימניות
הרופאים נגד החדרת שן שום.
השום חריף מאוד והוא עלול לגרום לחור במעי הגס.
אז תולעים זה לא נעים אבל חור במעי הגס זה נורא מאוד.

• הוסף לסימניות
תזכורת.
גרעיני דלעת. זול ובריא.
ועושה את המלאכה מצויין.

אצלי זה הפך לקבוע. כל בוקר נותנת לכל אחד. 7-10 גרעינים.
ושקט מוחלט............

• הוסף לסימניות
הרופאה שלי אמרה לי פעם שבאו אליה כמה ילדים עם כויות בגלל השום. ככה היא טענה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LF4;1126133:
תזכורת.
גרעיני דלעת. זול ובריא.
ועושה את המלאכה מצויין.

אצלי זה הפך לקבוע. כל בוקר נותנת לכל אחד. 7-10 גרעינים.
ושקט מוחלט............

אסור מתחת לגיל 5

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1126490:
אסור מתחת לגיל 5
הגרעינים אמורים להיות טחונים, כך שאין שום בעיה.

• הוסף לסימניות
הנה פרק בנושא טפילים של המעיים שהעתקתי מהספר 'ילדות טבעית ובריאה' לפי שיטת הריפוי של מרפאת קינגסטון מאת ג'סי רץ תומסון לתועלת כולם:
תולעי כרץ - הם תופעה רגילה במעיים הנמצאים במצב מורעל כרוני ותכולת המעיים נעישת מורעלת כתוצאה מאכילת יתר, בליעת מזון בחפזון ובלי ללעוס או עצירות כרונית.
תולעי כרץ או טפילי מעיים אחרים אינם יכולים להתקיים במעיים בריאים. הקרקע חייבת להיות מתאימה לפני שהגידול אפשרי.
ילד יכול לאכול יתר על המידה אפילו כאשר הוא אוכל רק כמויות קטנות.
לאכול יתר על המידה פרושו לאכול מעבר לאפשרויות הקליטה של הגוף (העברת יסודות המזון לתוך הדם) ואפשרויות ההפרשה שלו.
כאשר דגים, בשר עוף ובשר בקר (הנוטים להרקב במהירות אם אינם מתעכלים באופן חפשי) מהוים חלק מן התפריט, ונאכלים נוסף לעודף מאכלים עמילניים וסוכריים, הכל מוכן לגידול תולעי כרץ.
גם ילד של הורים הנוקטים בשיטת שיפור איכות המזון יכול לסבול ממצב מטריד זה.
כל מה שדרוש כדי לאפשר לטפילים אלה להשתקע בגוף ובעקובתיהם סימנים לא נעימים אחרים, הוא עודף של כל מזון שהוא, אך בעיקר מאכלי לחם, עמילן וסוכר. בתוספת ההרגל של הנגיסה והלגימה המהירה ביחד, חוסר שינה, הרטבת מיטה, עצבנות גדולה, כאבי ראש ואפילו התקפי עוית כולם הופכים אפשריים.
תולעי כרץ אינן ממשיכות להתקיים זמן רב אחרי שאכילת יתר מופסקת.
אברי ההפרשה יכולים לטפל רק בכמות מסוימת של פסולת, והחלק שאינו נפגע ע"י תססי העיכול הוא המהוה את שכבות החומר הנרקב המזמין את התולעים לשגשגץ וכך, הפחתת כמות המזון דיה בפני עצמה להבטיח כמעט רפואה שלמה.
אם המצב הוא עקשני אנו ממליצים על 24 שעות של צום פרט למעט פירות טריים, עם או בלי מיצי פירות.
למשל תפוחים לא מבושלים, אגסים מתוקים, ענבים, מיץ תפוחים ומיץ ענבים.
למשך 24 השעות הבאות תני צירוף של פירות חיים ופירות מיובשים, תאנים או צימוקים עם תפוחים, טרים או אפויים, אגסים, ענבים, אפרסקים וכו'
תולעי כרץ נוטות להשתכן בקרבת פי הטבעת וגורמות גרויים וחוסר נוחיות רבה.
כדי לשכך את הגירויים האלה מומלצת ישיבה באמבט של מי סבון פושרים לפני השינה.
זו תבטיח לעתים קרובות שינה רגועה.
יש להזהיר כי אם קיימת 'קרקע' נוחה, הטפילים האלה מועברים בקלות מילד אחד לשני אם אין מקפידים על החזקת בתי השמוש וכל חפצי הרחצה במצב של נקיון מוחלט.
לאחר כל הליכה לבית השמוש על הילד לרחוץ את ידיו ולנקות את צפרניו ולכל אחד חייבת להיות מגב נפרדת.
מעל לכל אל תשתמשי בסם מגרש תולעים כדי להשמיד את התולעים. לעתים קרובות מדי גורמים סמים אלה נזק למעיים, או מזיקים כל כך לערכת העצבים עד שהם מביאים התקפים של מחלת הנפילה או עויתות אחרות.

• הוסף לסימניות
תסלחי לי, אבל נשמע חרטוט אחד גדול.

אם "הקרקע חייבת להיות מתאימה לפני שהגידול אפשרי." כלשונם, אז בעצם מה הם מחדשים? נכון, תולעי מעיים נמצאים אצל רוב הילדים!! ללא קשר למצב בריאותם.

לחם אינו יכול לגרום להגברת התולעים, אם הוא מביא להכחדתן. (תסתכלו בתגובות של אלו שמביאות לחם על הבוקר על קיבה ריקה כדרך ריפוי)

לא יודעת מאיפה הם הביאו את כל המידע הזה.
תחפשו בגוגל כל המאמרים בנושא מדברים בדיוק על אותם דברים ואף אחד לא הזכיר את מה שנאמר בספר הזה.

• הוסף לסימניות
יש הבדל גדול בין לרפאות את התופעה על ידי אכילת פיסת לחם על הבוקר לבין ילד שכל התזונה שלו מבוססת על עמילן וסוכר.
קצת על השיטה של קינגסון: זו שיטה בעלת הצלחה ומוניטין בכל העולם. זו שיטה שקיימת טבעית ופשוטה הקיימת כמר למעלה מ100 שנה שהתבססה בסקטלנד.
פשוט כי אין לי זמן אז אני לא יכולה להעתיק את כל ההקדמה בספר.
יש ספר מפורסם של שרה חמו שהתרפאה ממחלת הסרטן ע"י שיטה זו. קוראים לספר 'שביל הזהב לריפוי טבעי'
יש ספר שמתאים יותר למגזר שלנו: 'אני ערב לו' (על פי דברי הרמב"ם)
נמכר בחנויות ספרים - מומלץ!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת