- הוסף לסימניות
נכתב ע"י Datarecover;2471431:בית היין כנראה לא שם לב שמדובר בנייד
נכון, באמת לא שמתי לב.
ועכשיו אתם מופנים לבדוק את הנושא לעומק ולרוחב:
http://support.hp.com/il-he/document/c03259857 (מסתבר שמתאים גם לסוגים אחריםׂ)
בהצלחה!
נכתב ע"י Datarecover;2471431:בית היין כנראה לא שם לב שמדובר בנייד
נכתב ע"י Datarecover;2471430:השאלה האם יכול להיות שהבעיה היא פיזית ולא לוגית
הייתי אומר שתנסה להריץ מערכת הפעלה חיצונית כמו Hirens, או איזה גרסת live Linux, על מנת לוודאות שאכן הבעיה היא לוגית
לכן לא התייחסתי לזה מכיוון שאני יוצא מנקודת הנחה שזה נבדק כבר ע"י המחלקה הייעודית בבית הלבןנכתב ע"י דודכהן;2468982:שיחקת בהגדרות ביוס???
נכתב ע"י Datarecover;2471430:השאלה האם יכול להיות שהבעיה היא פיזית ולא לוגית
הייתי אומר שתנסה להריץ מערכת הפעלה חיצונית כמו Hirens, או איזה גרסת live Linux, על מנת לוודאות שאכן הבעיה היא לוגית
נכתב ע"י משיקו;2471485:אם זה הגדרה בBIOS, זה עדיין לא יתן אינדיקציה מדויקת
נכתב ע"י מדינת ישראל;2471471:אהלן דונלד זה אני
האם ניסית לתרום
לקופת העיר
ועד הרבנים
מפעל חסד
עזר מציון וכו' וכו'
ולהבטיח שתפרסם אם תוושע ?
אולי כדאי לנסות, לפי הפרסומים המון ניסו ונושעו.
זכות הצדקה גדולה היא עד מאוד
אחת ה-הודעות. ענק.נכתב ע"י Datarecover;2473060:Mr. President, I'm sorry to say, but
העם שבשדות
Doesn't use computers, they use a hoe and sickle
Unfortunately, sometimes you'll have to give up the DIY route, and pay for a pro to get the job done
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2472564:מישהו יודע להסביר?
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2471374:
ורק אחרי שהוא מסיים ומשלמים, רואים באשכול שמישהו כתב לעשות בדיוק את מה שהוא עשה.
נכתב ע"י דודכהן;2476938:לא שמחתי לקרוא את זה...
זה תגובה ממש לא נכונה ובטח לא יפה לכתיבה
בהצלחה ידידי
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2480475:סליחה. לא הייתה לי חלילה כוונה לפגוע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים