הצילו!!!!!! כל כניסות הUSB מושבתות!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אהלן דונלד זה אני
האם ניסית לתרום
לקופת העיר
ועד הרבנים
מפעל חסד
עזר מציון וכו' וכו'
ולהבטיח שתפרסם אם תוושע ?
אולי כדאי לנסות, לפי הפרסומים המון ניסו ונושעו.
זכות הצדקה גדולה היא עד מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Datarecover;2471430:
השאלה האם יכול להיות שהבעיה היא פיזית ולא לוגית
הייתי אומר שתנסה להריץ מערכת הפעלה חיצונית כמו Hirens, או איזה גרסת live Linux, על מנת לוודאות שאכן הבעיה היא לוגית

אם זה הגדרה בBIOS, זה עדיין לא יתן אינדיקציה מדויקת

• הוסף לסימניות
מכיוון שנושא הביוס הועלה כבר קודם ע"י
נכתב ע"י דודכהן;2468982:
שיחקת בהגדרות ביוס???
לכן לא התייחסתי לזה מכיוון שאני יוצא מנקודת הנחה שזה נבדק כבר ע"י המחלקה הייעודית בבית הלבן
ולכן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Datarecover;2471430:
השאלה האם יכול להיות שהבעיה היא פיזית ולא לוגית
הייתי אומר שתנסה להריץ מערכת הפעלה חיצונית כמו Hirens, או איזה גרסת live Linux, על מנת לוודאות שאכן הבעיה היא לוגית

נכתב ע"י משיקו;2471485:
אם זה הגדרה בBIOS, זה עדיין לא יתן אינדיקציה מדויקת

תודה לכל המנסים לעזור. אבל אני לא מכיר את המושגים האלו, אז אולי אם מישהו מכם מוכן בשבילי ובשביל העם שבשדות שיוכל גם להשתמש במידע הזה, לכתוב במילים יותר פשוטות/בעברית.. מה אני צריך לעשות.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מדינת ישראל;2471471:
אהלן דונלד זה אני
האם ניסית לתרום
לקופת העיר
ועד הרבנים
מפעל חסד
עזר מציון וכו' וכו'
ולהבטיח שתפרסם אם תוושע ?
אולי כדאי לנסות, לפי הפרסומים המון ניסו ונושעו.
זכות הצדקה גדולה היא עד מאוד

מעניין.. כבר חשבתי שאתה הולך לקדם את קק"ל קצצ"א או משהו כזה.. אבל קופת העיר?

• הוסף לסימניות
Mr. President, I'm sorry to say, but
העם שבשדות
Doesn't use computers, they use a hoe and sickle
Unfortunately, sometimes you'll have to give up the DIY route, and pay for a pro to get the job done

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Datarecover;2473060:
Mr. President, I'm sorry to say, but
העם שבשדות
Doesn't use computers, they use a hoe and sickle
Unfortunately, sometimes you'll have to give up the DIY route, and pay for a pro to get the job done
אחת ה-הודעות. ענק.

נכתב ע"י דונלד טראמפ;2472564:
מישהו יודע להסביר?

טראמפי ידידי!
קבל נא הסבר על ביוס, כמנחת ידידות שתאפשר להקים עוד כמה ערים מעבר לקו הירוק. היישר מבין ערפילי הערפל...

תאר לך מחשב שנדלק, כמו צב שמוציא את ראשו מתחת השריון. מביט אנא ואנא. לאן ילך עכשיו?
נניח שהצב יודע שיש גזר בקרבת מקום. אבל איך מגיעים לאותו 'קרבת מקום'?
זה בעצם התפקיד של הביוס. הביוס זו בעצם 'מערכת הפעלה' בסיסית בטירוף, שמגיעה מובנית במחשב.
כאשר אתה מדליק את המחשב, הוא בעצם רץ על הביוס. בשניה הראשונה להלדקה הוא יודע רק דבראחד. ביוס. כל מה שהביוס אומר לו- זה קדוש.
ואז בשניה אחר כך כמו הצב לעיל- הביוס מדריך אותו איך להעלות את ווינדוס.
ברמת העקרון אתה יכול להתקין מערכת הפעלה שונה על גבי דיסקאונקי, ו'ללמד' את הביוס 'ללמד' המחשב שיעלה את המחשב על מערכת ההפעלה בדיסקאונקי ולא על ווינדוס....
על כן הומלץ לך (כן, זה מורכב מידי גם עבור אובמה) לחבר דיסק אונקי כנ"ל ולהריץ זמנית מערכת הפעלה שונה ואז לבדוק האם הדיסקאונקי שלך פעיל. מסכים איתך, לא תצליח לבצע זאת ללא ייעוץ מקצועי מצידי או מצד נפתלי בנט.

מעבר לכך, מומחי פרוג העלו את הסברה שהוד מעלת כבודו וטוויטריטו, פשוט שיחק בשוגג בהגדרות ה'ביוס'.

איך מגיעים לביוס? כמעט כמו למעלה אדומים:
מדליקים את המחשב ולוחצים בפראות על כפתור ה -F1 או - F10. (רשום בקטן על המסך בשניה הראשונה שהמחשב נדלק את הכפתור המדוייק)

• הוסף לסימניות
אני הייתי דבר ראשון מנסה לאתחל את המחשב עם דיסק BOOT כשלהוא , דהיינו דיסק USB שמכיל מע הפעלה או התקנה של מע הפעלה.
זה בדכ F12 או F10 או F7 כשהמחשב נדלק ואז תראה אם הוא מזוהה על ידי ה BOOT MENU
אם הוא מזהה זה בעיה בווינדוס
אם גם שם הוא לא מזוהה זה בעיה פיזית בחיבור , אפילו שמאוד לא סביר שכל החיבורים ביחד לא עובדים.

היו פעם כמה נוזקות שהיו משבשות את יציאות ה USB.

בכל מצב כמו שרמזו לך כבר, נראה לי שכדאי לך לפנות לאיש מקצוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2471374:
:):):)
ורק אחרי שהוא מסיים ומשלמים, רואים באשכול שמישהו כתב לעשות בדיוק את מה שהוא עשה.

לא שמחתי לקרוא את זה...

זה תגובה ממש לא נכונה ובטח לא יפה לכתיבה

בהצלחה ידידי

• הוסף לסימניות
רפואה שלימה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2476938:
לא שמחתי לקרוא את זה...

זה תגובה ממש לא נכונה ובטח לא יפה לכתיבה

בהצלחה ידידי

סליחה. לא הייתה לי חלילה כוונה לפגוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דונלד טראמפ;2480475:
סליחה. לא הייתה לי חלילה כוונה לפגוע.

לא נפגענו ח"ו,

הסתדרת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה