כללי הצילו... למכירים את נטפרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמח;2275492:
אני רואה שאתה שיטתי בקונספירציות שלך, אז שיהיה לך בהצלחה :)

הקלדה של ייאוש... הקונספירציות 'צמחו' בין ערוגותיך...

בחור נתקל בבעיה ופותח אשכול, ואיש אשכולות נטפרי מגיב שלא מן הענין, כשפתחתי את האשכול ידעתי (כמו כל האשכולות שנפתחו בנושאים הללו) כי יגיע הצדיק בסדום, ויפרע ממי שההין לשאול מה למעלה ומה למטה... ותהה לרגע על הפרה הקדושה.

אבל יש לי בעיה. ואין לי פתרון. הטכנאי. הגאון. הנוק האוט מן. מה זה משנה????!!!!

יש לך פתרון? לא?! אז מה אתה רוצה?

הדגשתי חזור והדגש! שאלתי בנטפרי. נעניתי באיחור. שהם לא רואים בעיה. דיברתי עם הטכנאי והוא טוען שהבעיה אצלם. מה עוד יש לי לעשות???????

להקשיב להגיגיך? מדהים שיש לך הוכחות שהטכנאי שלי טועה, מדהים שהבעיה לא בנטפרי. כך גם טוענים בנטפרי? אז מה נשאר לי לעשות?!

• הוסף לסימניות
אולי תיהיה עניני,
כל התגובות שלי באו אחרי שכתבת את ההודעה הזאת http://www.prog.co.il/showpost.php?p=2275221&postcount=6
וזה לא קשור לאומללות שלך, שאיתה דרך אגב אני מזדהה, זה ציניות לא במקום על חשבון אנשים שמקריבים את עצמם בלי לקחת אגורה!!!!
כדאי שתתנצל על המשפט האומלל ההוא, ויפה שעה אחת קודם!

• הוסף לסימניות
סייג לחכמה שתיקה

• הוסף לסימניות
ילדים לא לריב:D:D:D

• הוסף לסימניות
היתה לנו בעבר בעיה עם נטפרי לגבי שליחת קבלות אוטומטית מהתוכנה
ונטפרי טענו, לאחר הקלטות תעבורה, שאין חסימה
והמתכנת שלנו התעקש שיש
בסוף עזר לנו בכיר בנטפרי שהתחבר למחשב שלנו (לא זוכרת את שמו)
כך שכדאי לבדוק לעומק ולהתעקש לדבר עם מישהו גדול יותר

• הוסף לסימניות
תרשה לי לחזור ולהציע לך:
http://forum.netfree.link/
שם נמצאים המוחות הטובים בגישה ישירה (MAGICODE, MACRO SHADOW, BARUCH ועוד).

תאמין לי שאני מבין את ההרגשה שלך, כבר נתקלתי בהרבה אנשים שהתעצבנו על "חוסר התגובה של נטפרי" ועל המערכת הזו ש"אי אפשר לעבוד אתה". תנסה. אני מאמין ששם תמצא פתרון.

• הוסף לסימניות
הלל נאה:
1. הבעיה נראת רק בך. מכיון שלכולם בנטפרי יורד הכל חלק.
אולי יש לך ספציפית בעיה במחשב?
מה זה קשור לנטפרי,
הם סימנו בתוכנת המערכת שלמחשב שלך לא תהיה גישה לקבצי פי די אף?
תקרא לטכנאי.
2. לי היתה פעם בעיה עם אתר מסוים ואחרי כמה נסיונות פתיחה כושלים
נחסמה לי הגלישה להכל, כולל הכל.
דברתי עם אר אל והתברר שהיתה לי תוכנית אנטי וירוס שחסמה אותי.
(היו שם הגדרות מסוימות שהגדירו שאם מתבצעות מס' כניסות גבוה לאתר מסוים מאותו שרת
כנראה מדובר בהאקר, ומכיוון שבנטפרי כולם עוברים דרך השרת הראשי הוגדרתי אצלם כהאקרית
וחסמו אותי)
אז כדאי לברר ולא להפיל סתם אשמות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תנסה להכנס ממשתמש אחר, תבדוק אם הבעיה עדיין קיימת.
מחשב אחר על אותו הרשת.
כך תוכל לדעת אם זה בעיה באינטרנט או במחשב.

• הוסף לסימניות
אם יורשה לי להעיר, מנסיון העבר כבר יצא לי לראות תקלה אצל בודדים שכן קשורה למערכת הסינון.

• הוסף לסימניות
יש לפעמים נטיה לטכנאים לזרוק את האשמה על הסינון או חומת אש או תוכנה X או קראק Y בלי לבדוק את הדברים לעומק, בפרט אם זה מוריד מהם אחריות, אם בהקלטה אין בעיה זה אומר שזה לא חסימה רגילה. אבל מה שכן לפעמים יש בעיות יותר מורכבות כמו בעיות פרוקסי באתרים מאובטחים, אם אתה רוצה לתת דוגמא לקובץ שלא עובד יהיה יותר קל לבדוק את זה, אחרת תצטרך לחכות לתומך בכיר מנטפרי. או לנסות טכנאי אחר.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהבעיה בכרום
גם לי היתה הבעיה דומה כמה שבועות.
אתמול הכל נפל, לא נפתח שום כרום עד שהפעלתי מחדש את המחשב, וככה"נ גוגל התעדכן או משהו
וסופסוף הכל חזר לעצמו

• הוסף לסימניות
תודות לשמחה מ019 - בחור מדהים עם לב זהב שפתר את הבעיה - באדיבות ולמרות שזה לא היה קשור אליו...

גילוי נאות: הבעיה לא הייתה בנטפרי הבעיה הייתה בתוסף ההורדות IDM שפג תוקף הנסיון שלו... התוסף מעביר קבצי PDF אודיו וווידיאו למערכת ההורדות, וכיוון שהרשיון פג, הוא שידר למערכת ולא איפשר הורדה...

כך שבנטפרי לא ידעו על הבעיה כי מבחינתם זה הגיע לאגף ההורדות... אצלי במחשב זה לא ירד כי הוא נתקע במסוף...

תודה לכל העוזרים והמסייעים. כתבתי את זה בכדי שאולי יעזור פעם למישהו.

• הוסף לסימניות
ברכותי.
עכשיו רק צריך לשנות את כותרת האשכול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה