הצילו מה זה?

• הוסף לסימניות
אני מעלה אתר ומקבלת את ההודעה הזו
מה עושים?
fetch

• הוסף לסימניות
זה אומר שפרצו לך לאתר.
הסיסמה שלך, במקרה, לא היתה בסגנון של splash1234 ?
תפנה לחברת האחסון ותבקש שימחקו את הכל וישחזרו את האתר מתוך הגיבויים

• הוסף לסימניות
בדיוק ניסיתי לעדכן את הדומיין החדש,
בדומיין הזמני זה עובד כרגיל וחברת הדומיין באמצע לעדכן לשרת חדש וזה מה שמופיע לי כשאני נכנסת לכתובת החדשה

• הוסף לסימניות
זו פריצה. כדאי לך למחוק הכל ולהעלות גיבוי נקי

• הוסף לסימניות
אם יש גיבוי טוב זה המקום הנכון להתחיל, אחרי זה לשנות סיסמא לפאנל אדמין למסד נתונים וכן לאחסון עצמו ולשרת הדואר..
תרידו את הגיבוי ותסרקו אותו (בחלק מהחברות זה מובנה בפאנל)
לעדכן את כל התוספים וערכת העיצוב תמיד לגרסא אחרונה (הייתי אומר למחוק לא שימושיים גם) תבדקו ממש כל דבר כדי שהדלא ישנה למרות שזה על פניו נראה דיפייס פשוט

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
אז כך, זה אתר שבניתי במיוז- אז כל עוד היה לי לינק זמני חינמי לביזניס קטליסט עבד מעולה וגם עכשיו הלינק הזה עובד חלק
http://orderart1.businesscatalyst.com/index.html
קניתי עכשיו אכסון דרכם,
עדין לא קישרתי את הדומיין עם חברת הדומיין לשרת החדש רק עדכנתי שם דומיין בשרת החדש
לבינתיים הלינק לאתר הישן הוא זה http://www.orderart.com/ וזה תקין בלי האקר
אבל כאן http://www.orderart.com/index.html פרצו
וזה הלינק שאני מקבלת אחרי שאני מעלה

גיבוי מלא יש לי כי זה על התוכנה במחשב שלי

השאלה שלי האם פרצו לשרת הקודם או הנוכחי, דיברתי עם השרת החדש והם אמרו לי להעלות את זה שוב ולשנות סיסמא וזה יסתדר
אבל הלינק הזה עדין לא בסדר, אבל עדין לא קישרתי את הדומיין בחברה לשרת
מקוה שהובנתי
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה