בקשה הצילו!!! מה עושים??? טעות קריטית בחוזה שכירות, השוכר לא מסכים לשנות...

• הוסף לסימניות
כמה צ'קים הוא הביא ?
משלם בהעברה בנקאית
הוא התנהג תמיד לפי החוזה שילם את החשבונות.שכירות
יש לכם סעיף לגבי שיפוץ בנייה ?
אולי תעלו את החוזה בלי שמות
ויוכלו למצוא מוצא שתוכלו לשבת איתו ולהסביר לו או לבן שלו?
עד עכשיו הוא היה בן אדם אחלה, אמין וישר.
השכנים מתים שיעוף כבר עם כל החיות שלו... הבניין מתחרד ויש שם משפחות חרדיות שסובלות מהחיות....

• הוסף לסימניות
כתוב 12 חודשים , נשמע שהייתה טעות
צריך לבדוק מבחינה משפטית,בפרט אם יש לכם הקלטה שהוא מודה
ואוו נשמע חזק .
לא שמתי לב שכתוב ל12 חודשים..
רק הקלטה אין לי, אני אנסה להקליט אותו... הוא כרגע לא מסכים לדבר עד שהבן שלו העורך דין ייתן לו הוראות...

• הוסף לסימניות
ואוו נשמע חזק .
רק הקלטה אין לי, אני אנסה להקליט אותו... הוא כרגע לא מסכים לדבר עד שהבן שלו העורך דין ייתן לו הוראות...
למה צריך להקליט כבר עבר 12 חודש והחוזה הוא ל12 חודש בלבד
מלבד זאת יש לכם בחוזה הרבה סעיפים שאני רואה שאתם יכולים להשתמש איתם
אבל אתם לא צריכים כלום אם השכרתם לשימוש של 12 חודש בלבד יום לאחר מיכן זה הפרה

• הוסף לסימניות
למה צריך להקליט כבר עבר 12 חודש והחוזה הוא ל12 חודש בלבד
מלבד זאת יש לכם בחוזה הרבה סעיפים שאני רואה שאתם יכולים להשתמש איתם
אבל אתם לא צריכים כלום אם השכרתם לשימוש של 12 חודש בלבד יום לאחר מיכן זה הפרה
עדיין לא עבר 12 חודש,
איזה עוד סעיפים יש לטובתנו? יעזור לי ממש... תודה!!!

• הוסף לסימניות
ואוו נשמע חזק .
בית משפט יפסוק לטובתכם בלי ספק.
זה מוכח גם מהמשך הסעיף ''למשך 12 חודשים נוספים''
ואם יש לכם חוזה באותו נוסח משנה שעברה זה עוד הוכחה.

אגב, בחוזה המכר כדאי שתוסיפו סעיף שאם יצטרכו הליך משפטי לפנות את השוכר - וזה יקח זמן - שלא יחשב לכם הפרה יסודית של החוזה.
תתיעצו עם העו''ד שלכם איך לנסח את זה כדי שזה לא יבריח את הקונה.

• הוסף לסימניות
בית משפט יפסוק לטובתכם בלי ספק.
זה מוכח גם מהמשך הסעיף ''למשך 12 חודשים נוספים''
ואם יש לכם חוזה באותו נוסח משנה שעברה זה עוד הוכחה.

אגב, בחוזה המכר כדאי שתוסיפו סעיף שאם יצטרכו הליך משפטי לפנות את השוכר - וזה יקח זמן - שלא יחשב לכם הפרה יסודית של החוזה.
תתיעצו עם העו''ד שלכם איך לנסח את זה כדי שזה לא יבריח את הקונה.
ואווו רעיון חכם להוסיף בחוזה מכר... באמת יכול להבריח קונים...

• הוסף לסימניות
ואווו רעיון חכם להוסיף בחוזה מכר... באמת יכול להבריח קונים...
משהו בסגנון הזה

ידוע לקונה כי נכון למועד חתימת הסכם זה, הדירה מושכרת לשוכר, ופינוי הדירה מתוכנן להיעשות עד למועד המסירה.
מוסכם כי במקרה של עיכוב סביר בפינוי שאינו תלוי במוכר, לא תיחשב אי-מסירת החזקה כהפרה יסודית, והמוכר יפעל ללא דיחוי להשגת פינוי בפועל.
הקונה יהיה רשאי לעכב סכום של ___ ש"ח עד למסירת החזקה בפועל.

• הוסף לסימניות
משלם בהעברה בנקאית

עד עכשיו הוא היה בן אדם אחלה, אמין וישר.
השכנים מתים שיעוף כבר עם כל החיות שלו... הבניין מתחרד ויש שם משפחות חרדיות שסובלות מהחיות....
כשבאו לראות את הדירה היה בעלי חיים שם ?
כי אם כן, אז יש פה הפרה של החוזה
וכן אם תמכרו, הוא חייב לפנות את הדירה כי כך כתוב בסעיף 19

• הוסף לסימניות
לדעתי הוא לא מספיק מפורט בשביל שיהיה ניתן לאכוף אותו, הוא נתון לכמה פרשנויות

• הוסף לסימניות
כשבאו לראות את הדירה היה בעלי חיים שם ?
כי אם כן, אז יש פה הפרה של החוזה
סעיף 19 לא היה בחוזה הישן , אני הוספתי אותו בחוזה החדש (המתוקן) שהוא לא רוצה לחתום עליו....
וכשבאו לראות את הדירה היתה חתולה אחת בשרותים נעולה...

• הוסף לסימניות
סעיף 19 לא היה בחוזה הישן , אני הוספתי אותו בחוזה החדש (המתוקן) שהוא לא רוצה לחתום עליו....
אני הייתי רושם אותו מפורט יותר

המשכיר יהיה רשאי, במהלך תקופת השכירות, למכור את הנכס לצד ג'. במקרה של מכירה כאמור, מתחייב השוכר לפנות את הנכס (כולל המחסן) מכל חפציו, רהיטיו ומוצרי החשמל שבבעלותו, ולהחזירו למשכיר כשהוא פנוי ונקי, וזאת בתוך ___ ימים ממועד קבלת הודעה בכתב מהמשכיר על המכירה, ולא יאוחר ממועד שנקבע בהודעה. השוכר מוותר מראש על כל טענה או דרישה בקשר לפינוי כאמור, לרבות לעניין פיצוי או זכות להמשיך ולהחזיק בנכס לאחר מועד הפינוי שנקבע.

• הוסף לסימניות
עדיין לא עבר 12 חודש,
איזה עוד סעיפים יש לטובתנו? יעזור לי ממש... תודה!!!
1.באותם שורות בסעיף 3 יש עוד כמה טעויות לשוניות כגון המשכיר יבחן אם הוא רוצה לתת אופציה נוספת
בתנאי שהשוכר יודיע 3 חודשים זאת בתנאי שהשוכר במקום המשכיר לא צריך הכל שם טעות לשונית
2.בסעיף 4 ד איחור של 4 ימים התשלום מהווה הפרה יסודית שתוכל לאלתר להוציא זה כבר תלוי במה שקורה וכן בעניין החשבונות וכן בשאר הסעיפים הבאים
3 בסעיף 7
  • וכן אסור לו למסור החזקה בדירה ולא להרשות לאחר לגור בה ולהשתמש בה או בחפצים או בחלק מהם, בין מוגדרים ובין לא מוגדרים ובין יחד עמו, ללא הסכמת המשכיר ו/או בא כוחו לכך.
האם היה עוד מישהו איתו?

יש כאן אין סוף סעיפים לטובתכם שיכולים להיות לו הטרלה רביא כמה דוגמאות
בסעיף 9
השוכר מתחייב לשמור על הדירה והחפצים שמירה מעולה ולתקן ולחזור ולתקן על חשבונו ולשביעות רצון המשכיר או ב"כ כל פגם או ליקוי בדירה כתוצאה משימוש השוכר או מטעמו מיד עם דרישת המשכיר או בא כוחו לכך ומיד עם התגלות הפגם או הליקוי
בסעיף 12
  • השוכר מתחייב לשמור על ניקיון הדירה וסביבותיה ועל יחסי שכנות טובה עם השכנים בבית.
בסעיף 13
  • השוכר מתחייב שלא לעשות כל שינוי בדירה או בסביבתה בין בתוך הדירה ובין מחוצה לה ובכל הקשור אליה או מחובר אליה וכן לא להוציא ולהעביר שום דבר מהחפצים ללא הסכמת המשכיר בכתב.

וכן בסעיף 14
  • השוכר מתחייב לאפשר למשכיר או לבא כוחו להיכנס לדירה בכל זמן סביר וככל האפשר לאחר תיאום מראש למטרת פיקוח ו/או לשם ביצוע תיקונים ו/או להצגת הדירה בפני אחר.

• וכן בסעיף 15
  • כל שינוי שיעשה ללא הסכמת המשכיר בכתב, הרי מבלי לפגוע בזכותו של המשכיר לתבוע בשל כך פינוי הדירה על ידי השוכר ו/או לכל סעד אחר
  • סעיף 17
  • לא קיים השוכר תנאי מתנאי הסכם זה או התחייבות כלשהי המוטלת עליו על פי הסכם זה או לא קיים אותם במועד, זכאי המשכיר או בא כוחו, מבלי לפגוע בכל זכות שבידם , לבטל את ההסכם ובין היתר לתבוע פינוי מיידי של הדירה.
  • סעיף 18
  • במידה ויצטרך הבעלים להראות את הדירה ללקוחות המעוניינים ברכישתה יצטרך השוכר לתת אפשרות לפחות פעמיים בשבוע כמו"כ עליו לדאוג לנראות סבירה של הדירה ללא בעלי חיים בדירה!
  • השאלה אם הוא קיים שלא היו בעלי חיים בדירה או שהוא הפר ואז יש את סעיף 17
סעיף 19
במקרה של מכירת הדירה, חובתו של השוכר לפנות את הדירה והמחסן מכל תכולתם כולל כל הרהיטים, מוצרי חשמל וכדומה.
סליחה על האריכות

• הוסף לסימניות
ברור שאין פה דבר הכרחי כמו זה שהשכירות היא ל12 חודש
אבל בשביל לדבר איתו או עם העוד בצורה מכובדת ולהגיע איתו להסדר של עוד חודש עוד חודשיים וכו
זה יכול להיות
וכן הבאתי את זה למרות שהכל נתון לפרשנויות בגלל שאתם בקשתם!

• הוסף לסימניות
1.באותם שורות בסעיף 3 יש עוד כמה טעויות לשוניות כגון המשכיר יבחן אם הוא רוצה לתת אופציה נוספת
בתנאי שהשוכר יודיע 3 חודשים זאת בתנאי שהשוכר במקום המשכיר לא צריך הכל שם טעות לשונית
2.בסעיף 4 ד איחור של 4 ימים התשלום מהווה הפרה יסודית שתוכל לאלתר להוציא זה כבר תלוי במה שקורה וכן בעניין החשבונות וכן בשאר הסעיפים הבאים
3 בסעיף 7
  • וכן אסור לו למסור החזקה בדירה ולא להרשות לאחר לגור בה ולהשתמש בה או בחפצים או בחלק מהם, בין מוגדרים ובין לא מוגדרים ובין יחד עמו, ללא הסכמת המשכיר ו/או בא כוחו לכך.
האם היה עוד מישהו איתו?

יש כאן אין סוף סעיפים לטובתכם שיכולים להיות לו הטרלה רביא כמה דוגמאות
בסעיף 9
השוכר מתחייב לשמור על הדירה והחפצים שמירה מעולה ולתקן ולחזור ולתקן על חשבונו ולשביעות רצון המשכיר או ב"כ כל פגם או ליקוי בדירה כתוצאה משימוש השוכר או מטעמו מיד עם דרישת המשכיר או בא כוחו לכך ומיד עם התגלות הפגם או הליקוי
בסעיף 12
  • השוכר מתחייב לשמור על ניקיון הדירה וסביבותיה ועל יחסי שכנות טובה עם השכנים בבית.
בסעיף 13
  • השוכר מתחייב שלא לעשות כל שינוי בדירה או בסביבתה בין בתוך הדירה ובין מחוצה לה ובכל הקשור אליה או מחובר אליה וכן לא להוציא ולהעביר שום דבר מהחפצים ללא הסכמת המשכיר בכתב.

וכן בסעיף 14
  • השוכר מתחייב לאפשר למשכיר או לבא כוחו להיכנס לדירה בכל זמן סביר וככל האפשר לאחר תיאום מראש למטרת פיקוח ו/או לשם ביצוע תיקונים ו/או להצגת הדירה בפני אחר.

• וכן בסעיף 15
  • כל שינוי שיעשה ללא הסכמת המשכיר בכתב, הרי מבלי לפגוע בזכותו של המשכיר לתבוע בשל כך פינוי הדירה על ידי השוכר ו/או לכל סעד אחר
  • סעיף 17
  • לא קיים השוכר תנאי מתנאי הסכם זה או התחייבות כלשהי המוטלת עליו על פי הסכם זה או לא קיים אותם במועד, זכאי המשכיר או בא כוחו, מבלי לפגוע בכל זכות שבידם , לבטל את ההסכם ובין היתר לתבוע פינוי מיידי של הדירה.
  • סעיף 18
  • במידה ויצטרך הבעלים להראות את הדירה ללקוחות המעוניינים ברכישתה יצטרך השוכר לתת אפשרות לפחות פעמיים בשבוע כמו"כ עליו לדאוג לנראות סבירה של הדירה ללא בעלי חיים בדירה!
  • השאלה אם הוא קיים שלא היו בעלי חיים בדירה או שהוא הפר ואז יש את סעיף 17
סעיף 19
במקרה של מכירת הדירה, חובתו של השוכר לפנות את הדירה והמחסן מכל תכולתם כולל כל הרהיטים, מוצרי חשמל וכדומה.
סליחה על האריכות
באמת, זה היה לי הפתעה שהוא הודיע שיש לו חתולה אחת זקנה שאי אפשר להוציא מהבית ולכן היא נעולה בשירותים,
תכלס הקונה הגיע 3 פעמים לראות את הדירה, ועדיין את השירותים הוא לא ראה (החתולה תמיד שם..)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
משהו בסגנון הזה

ידוע לקונה כי נכון למועד חתימת הסכם זה, הדירה מושכרת לשוכר, ופינוי הדירה מתוכנן להיעשות עד למועד המסירה.
מוסכם כי במקרה של עיכוב סביר בפינוי שאינו תלוי במוכר, לא תיחשב אי-מסירת החזקה כהפרה יסודית, והמוכר יפעל ללא דיחוי להשגת פינוי בפועל.
הקונה יהיה רשאי לעכב סכום של ___ ש"ח עד למסירת החזקה בפועל.
שלחתי לעורך דין שלי שמייצג אותנו במכירה שיוסיף סעיף כזה... תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה