דרוש מידע הצילו!!!!! מה עושים?????

• הוסף לסימניות
אנחנו חייבים מדביר מוסמך דדחווףףףף
נכנסנו לדירה חדשה ישנה בימים הראשונים נצפו כמה מקקיםo_O
הלכנו קנינו ספריי פשוט מהסופר ריססנו ובבוקר חשכו עניינו רבבות חללים שוכבים על הרצפה:cry:
ריססנו עוד כבר שבוע ופשוט זה לא נגמר משהו מטורף כמויות הזויות של מקקים, א"א להמשיך לגור כולנו מגרדים כל היום
זה פשוט מאסות נראה לנו שכל המקקים של השכונה הגיעו
בבקשה תנו לנו המלצות למדביר מומלץ ומוסמך שייתן מענה,
זה פשוט מזכיר את מכת ארבה במצריים רק של מקקים:cry:
תודה לכולם מראש.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אנחנו חייבים מדביר מוסמך דדחווףףףף
נכנסנו לדירה חדשה ישנה בימים הראשונים נצפו כמה מקקיםo_O
הלכנו קנינו ספריי פשוט מהסופר ריססנו ובבוקר חשכו עניינו רבבות חללים שוכבים על הרצפה:cry:
ריססנו עוד כבר שבוע ופשוט זה לא נגמר משהו מטורף כמויות הזויות של מקקים, א"א להמשיך לגור כולנו מגרדים כל היום
זה פשוט מאסות נראה לנו שכל המקקים של השכונה הגיעו
בבקשה תנו לנו המלצות למדביר מומלץ ומוסמך שייתן מענה,
תודה לכולם מראש.
לצערי, מכירה את המצב מקרוב... לא נעים בכלללל
מנצלת את הבמה, גם אני אשמח להמלצה על מדביר באזור אלעד, אבל מישהו אמין מניסיון בלבד.

• הוסף לסימניות
לצערי, מכירה את המצב מקרוב... לא נעים בכלללל
מנצלת את הבמה, גם אני אשמח להמלצה על מדביר באזור אלעד, אבל מישהו אמין מניסיון בלבד.
אלמוג
חברה אמינה ומקצועית מאוד!!! מניסיון
1800-375-375

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ברור שצריך מדביר, ושידביר גם את הבורות ביוב בבנין, שם זה הבית שלהם..
אבל, לפני שפונים למדביר צריך לבדוק מה המקור שדרכו הם נכנסים לבית, בכאלה כמויות חייב להיות איזה נקודה פתוחה בתוך הבית, אולי מתחת לכיורים במטבח, או כל חור אחר, ופשוט לסתום.
מניסיון שלי כבר כמה פעמים לאחר הדברה, היה עדיין מקקים ורק איתור של החורים דרכם הם נכנסו פתר את הבעיה.
אפשר לקנות פתיון ג'ל של סנו, ולפני סתימת החורים פשוט להניח שם.

• הוסף לסימניות
אם כבר התנסית איתם
אשמח לדעת האם צריך לצאת מהבית למשך 24 שעות לאחר ההדברה?
פרט שחשוב לי
אין לי מושג תוכלי להתקשר לשאול אותם.
אני הבאתי אותם בעקבות המלצה של חברה לעכברים שהיו לי בבית
יש להם אחריות על העבודה.
אני מחפשת בנתיבות
אני הזמנתי אותם לאופקים , הם עובדים כמעט בכל מקום בארץ.
ויש להם שירות מצויין!

• הוסף לסימניות
השתמשנו במוצר הזה:
1650880254247.png

וראינו ישועות בעניין….

• הוסף לסימניות
בכל סופר גדול באזור חומרי ההדברה….. נראה לי שקנינו ביש.
מזהים מהיכן יוצאים המקקים, מניחים באזור את הפתיון, הם אוכלים ומתים בקן שלהם או משהו כזה. מאז שהשתמשנו בזה לא נצפו לא מקקים, לא חיים ולא מתים.
ומדובר בדירה בבנין ישן עם צנרת ישנה… כך שאלו תוצאות מצוינות.

• הוסף לסימניות
ג"א מצטרף להמלצה
הם אוכלים ומדביקים גם את שאר המקקים שבקן, מאוד מאוד עוזר !
יש גם ג'ל פתיון שעובד על אותו עקרון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קרה לנו בעבר
מדביר רצה כמה מאות שקלים + שנפנה את הבית לכמה שעות
והוא לא הבטיח שהם לא יבאו יותר... כי כמות כזאת זה מגיע מהביוב השכונתי
ורק פניה לעירייה תעזור. הם צריכים לעשות הדברה ברחוב
אז הוא מפזר רעל וכשהם יצאו הם ימותו... מה שאומר שבכל בוקר תקבלו ערמת גופות

מה שעשינו זה חיפשנו חורים וסתמנו אותם
מתחת לכיור היה פתח של הצינור שלא היה אטום - סגרנו אותו עם דבק סלוטייפ פשוט והבעיה נפתרה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה