הצילו-- משהו התאפס במחשב...

• הוסף לסימניות
בעקבות האשכול הבא-
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=141090
ניקיתי את המחשב.
באחד השלבים הוא עשה איתחול... והמחשב השתגע!!
אין לי גישה לקבצים... מערכת ההפעלה נראית ישנה מידי...
כאילו הכל מההתחלה...

הצצצצצצצצייייייייייללללללללללללוווווווווווו!!
מישהו מהמומחים יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
הפעלתי שוב את המחשב והוא חזר לעצמו
(כך נראה כרגע)
אני אבדוק ששום דבר לא נעלם לי / לא עובד לי
ואאדכן

• הוסף לסימניות
בהצלחה, ליבי עליך....

אני השתמשתי בתכנה כמה פעמים, ומאד נהנתי!

• הוסף לסימניות
אוקיי... ממש נלחצתי...
התוכנה איתחלה את המחשב, לקח לו המון זמן להדלק, ואז הוא כתב שהוא מגדיר את התוכנות וקובע את התצורה.
ואז ווינדוס עלה... במראה של פורמט מ-95...
לא היתה גישה למחשב שלי... ולא להרבה תוכנות.
ניסיתי להדליק מחדש את המחשב, ואז זה חזר לעצמו.
בינתיים הכל בסדר.
אבל במחשב נוסף שיש לי והפעלתי את התוכנה, לא נתתי לו לאתחל, אלא אני עצמי כיביתי והדלקתי מחדש את המחשב.
לבינתיים הוא עוד לא הצליח להדלק.

אלא רק-

כבר כשעה הוא כותב לי:
bad links in lost chain at cluster 477183 corrected
המספר הרשום- התחיל לרוץ מ1 ומעלה... שתבינו כמה זמן...
וסוף סוף הוא נעצר ושאל-
convert lost chains to files y/n?
לחצתי Y
עוד לא הגיב...
(אולי הוא עובד על זה??)
מישהו מבין??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה