כללי הצילו קובץ נדפק באינדיזיין

• הוסף לסימניות
לפני שאני מעלה את הקובץ הוא כותב:

מיקומי המיקוף עלולים להשתנות אם תערוך את הטקסט במסמך זה.
שירותי המיקוף הבאים לא הותקנו במערכת זו -
WinSoft Extended (בלרוסית)

ואז הקובץ (קטלוג מושקע בן 60 עמודים), נפתח ותוך שניות סוגר את התוכנה
מה עושים?

(מדובר באינדיזיין cs4
משהו יודע?

• הוסף לסימניות
משהו עם ftp וcs4 מוכן לנסות לפתוח את הקובץ אצלו-
הקובץ שוקל 106 מ"ב

• הוסף לסימניות
מי מוכן
אני כמעט ביאוש מהקובץ ולא יכולה לדמיין לשחזר אותו
אוכל לשלוח גם דרך גמבומייל, העיקר אני צריכה משהו שיש לו אינדיזיין Cs4
שמוכן להקדיש לי קצת מזמנו לבדוק אם אצלו הקובץ כן עולה
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
שלחי אלי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

טעות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לא בהכרח שההודעה על מקוף גם קשורה לקריסת התוכנה.
אצלי בCS3 גם היתתה הודעה זו , אך לא היית ה שום תקלה בקובץ והוא עבד כרגיל(וממילא איני מאפשר מיקוף אוטומטי לתוכנה)

• הוסף לסימניות
לא בהכרח שההודעה על מקוף גם קשורה לקריסת התוכנה.
אצלי בCS3 גם היתתה הודעה זו , אך לא היית ה שום תקלה בקובץ והוא עבד כרגיל(וממילא איני מאפשר מיקוף אוטומטי לתוכנה)

• הוסף לסימניות
ורד, יש לך בעיה באימל?
ניסיתי לשלוח לאימל הזה תודה והוא חוזר אלי?

• הוסף לסימניות
ודאי שהוא יחזור. קובץ של 106 מ"ב?
תעלה על FTP.
או משהו חינמי כמו:
www.filedropper.com

• הוסף לסימניות
המילה תודה חזרה, היתה אכן בעיה בכתובת עצמה
את הקבצים אני שולחת דרך גמבומייל עם קישור אליה
בתקווה שאוכל להציל אותו

• הוסף לסימניות
כיבוי והדלקה של המחשב מחדש.
שכפול הקובץ ונסיון לפתיחתו.

במידה ויש שיחזור של הקובץ המקורי, כדאי להתעלם מהשיחזור, (במידה ואתם בטוחים שלא נעשה בו שינויים מרחיקי לכת).

• הוסף לסימניות
ניסיתי את כל האופציות האלו ולא עזר
יש עוד רעיונות?
בנתיים הוא כבר עולה איזה שעה בגמבו מייל ע"מ לשלחו לורד שתנה לפותחו בעוד מחשב, תמיד זה כ"כ הרבה זמן בתוכנה הזאת?

• הוסף לסימניות
כן זה תמיד מאד איטי שם.

• הוסף לסימניות
זה קרה לי שבוע שעבר, פתיחת הקובץ הביאה לסגירת התכנה, אך לא משהו שקשור למיקוף. לא עזר כלום ולא היתה לי ברירה אלא לחזור לגירסה ישנה יותר של הקובץ. ומאז אני עושה לעצמי כלל: לשמור גיבוי של גירסאות מוקדמות, כלומר לעשות מידי פעם שמירת עותק של הקובץ.

• הוסף לסימניות
מקפיץ!
הסתדרתם?

חושב שיש לי כיוון פיתרון לבעייה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה