כללי הצילו!!! שאטרסטוק גונבים אותי כל חודש!

• הוסף לסימניות
קניתי מנוי לחודש לפני חצי שנה בשאטרסטוק,
לתומי אני נכנסת היום לחיובי האשראי שלי (עקב טרדות שנפלו עלי בחודשים האחרונים לא עקבתי יכולתי לעקוב אחרי החשבונות שלי)
ועתה אני רואה שבחצי שנה האחרונה תרמתי 249 דולר מדי חודש לשאטרסטוק!!!!

איך מפסיקים את המנוי מיידית?
למישהו יש רעיון כיצד להשיב את הגזלה???
אודה לעזרתכם

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, כנס לחשבון שלך והפסק את המנוי.
יש לך Account Details בצד שמאל, כנס ובטל.
אחרי זה שלח להם מייל נזעם, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, על זה שהורידו כל חודש במשך 6 החודשים האחרונים, כשלא עשית מנוי רק לחודש בלבד, ולא ידעת בכלל שהם משתמשים בפרטים וממשיכים את המנוי. כראיה לכך שלא ידעת בכלל, תכתוב להם שהם יכולים לבדוק ולראות שלא הורדת תמונה אחת למשך כל 6 החודשים האלו. ודרוש זיכוי מיידי.
(ותקווה שהם יתייחסו...)

• הוסף לסימניות
הם יתייחסו, היה לי מקרה ממש דומה והם החזירו לי מיד את החיובים ואף התנצלו.
אבל לא כדאי מייל נזעם, עדיף מייל מנומס ומתפלא על הטעות שלהם - זה יותר אנושי!!

• הוסף לסימניות
אפשר בינתיים לנסות לפנות לחברת האשראי לעצור את החיובים, ואולי גם לקבל החזר אחורה.

• הוסף לסימניות
יש להם שירות לקוחות מצויין.
ואהבתי את תגובת קראנצול :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1445847:
הם יתייחסו, היה לי מקרה ממש דומה והם החזירו לי מיד את החיובים ואף התנצלו.
אבל לא כדאי מייל נזעם, עדיף מייל מנומס ומתפלא על הטעות שלהם - זה יותר אנושי!!

נכון! גם אני נתקלתי במקרה כזה, ובשיחה מנומסת זה פתר את הבעיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gali;1446147:
אפשר בינתיים לנסות לפנות לחברת האשראי לעצור את החיובים, ואולי גם לקבל החזר אחורה.

לא חוקי!
וחבל להסתבך לשווא.

• הוסף לסימניות
אני אכתוב להם, נראה לכם שאפשר בעברית או דוקא באנגלית?
תודה למסייעים.
לגבי הביטול - מצאתי איפה מבטלים את החידוש האוטומטי וביטלתי לגבי החודשים הבאים (אגב- זה דורש שלושה שלבים של אישור הביטול...)

• הוסף לסימניות
אולי יש כאן דובר/ת אנגלית סבירה שיוכלו לתרגם את המכתב שניסחתי?
אודה לעזרתכם!

• הוסף לסימניות
קרה לי משהו דומה,
פניתי באנגלית עם תרגום גוגל והוספתי את תקוותי שהם מבינים מה כתבתי (למרות אולי בעיות דקדוק וכדו' בשפה) ...
החזירו לי תשובה והוסיפו שלא אדאג, הבינו אותי מצוין.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני פניתי אליהם בעברית והבינו מצוין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה