הצילו!! שביתת רעב!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;876304:
ב"ה

תיקון טעות
בכללית זה כולו התייעצות עם אח או אחות אבל לא עם רופא
מקסימום הם יכולים לשלוח הפניה למיון בפקס

אני דברתי עם רופא, ופעם אחת עם רופאה!

• הוסף לסימניות
אם יש לך מצלמת אינטרנט, את יכולה דרך האתר של כללית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;876304:
ב"ה

תיקון טעות
בכללית זה כולו התייעצות עם אח או אחות אבל לא עם רופא
מקסימום הם יכולים לשלוח הפניה למיון בפקס

בכללית ה התייעצות עם רופאים - מומחי שניידר, כל הלילה, בשעות שהמרפאות פתוחות יש אחיות.
ואפשר גם באינטרנט.
שלא נצטרך, אבל זה טוב!

• הוסף לסימניות
מילה בסלע קצת אחריות!!!
תינוק בן 10 ח' שלא אוכל ושותה ולא נותן שתן 4 ימים עם 40 חום מקומו בחדר מיון או בכל עזרה ראשונה. הצילו!! (ככותרת בפרוג) מתאימה לאיבוד שקית במונית ולא במצב של ילד חולה
רפואה שלמה.

• הוסף לסימניות
מה הלחץ????? כולם פה על גלגלים.....
ככה זה ילדים - בתקופה הזאת במיוחד - כולם חולים ... הרופאים קוראים לזה וירוס קטן שיעבור...
אני עוד הלכתי ישבתי אצל הרופא שעתיים (תור ענק של כל המעונות) והוא אמר לי - לא רוצה לאכול .... שלא יאכל. שישתה!
בסוף זה עובר - כמה ימים אקמול וזהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;876527:
מה הלחץ????? כולם פה על גלגלים.....
ככה זה ילדים - בתקופה הזאת במיוחד - כולם חולים ... הרופאים קוראים לזה וירוס קטן שיעבור...
אני עוד הלכתי ישבתי אצל הרופא שעתיים (תור ענק של כל המעונות) והוא אמר לי - לא רוצה לאכול .... שלא יאכל. שישתה!
בסוף זה עובר - כמה ימים אקמול וזהו.
אפשר שאת צודקת וזה משהו קטן שיעבור, אבל צריך לבדוק.
אני סחבתי ככה ילד בן 9 חודשים, עם 40+ מעלות חום במשך חמישה ימים. יום יום הלכתי לרופא והיו גם ימים שהלכתי פעמיים. הרופא לא זיהה כלום ואמר שזה וירוס. בסוף, זה היה דלקת ראות חריפה ביותר ש'הטיסו' אותנו להדסה בדחיפות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;876553:
אפשר שאת צודקת וזה משהו קטן שיעבור, אבל צריך לבדוק.
אני סחבתי ככה ילד בן 9 חודשים, עם 40+ מעלות חום במשך חמישה ימים. יום יום הלכתי לרופא והיו גם ימים שהלכתי פעמיים. הרופא לא זיהה כלום ואמר שזה וירוס. בסוף, זה היה דלקת ראות חריפה ביותר ש'הטיסו' אותנו להדסה בדחיפות....
לדעתי אמא אמורה לדעת מתי הילד חולה סתם ומתי זה יותר מזה.
לא פעם באתי לרופה שנראה לי שהילד לא מספיק בסדר ואכן נמצא דלקת אוזניים או משהו אחר. יש התנהגות שהיא לא תקינה ואמורים לדעת לזהות אותה.

מצב כמו שאת כותבת בד"כ רצוי לבקש צילום ראות כי יש דלקת ראות שהיא סמויה.
או בדיקות כלליות.

מילה מה שלום הילד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;876376:
מילה בסלע קצת אחריות!!!
תינוק בן 10 ח' שלא אוכל ושותה ולא נותן שתן 4 ימים עם 40 חום מקומו בחדר מיון או בכל עזרה ראשונה. הצילו!! (ככותרת בפרוג) מתאימה לאיבוד שקית במונית ולא במצב של ילד חולה
רפואה שלמה.

אקוד קידה בפניך
לרגל מילותיך
המצב הצטייר חמור מתיאורך
אך פחות חמור מתיאורי...

ומשלי מוסר על אחריות
מוטב לכתוב בפרטיות - - -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;876556:
מילה מה שלום הילד?

עד שמצאת י את האשכול..

ובכן הרופא לא מצא כלום, היד עדיין לא מתלהב לאכול אם כי גמר בקבוק מטרנה אחרי 4 ימים שלא נגע בה.

חוץ מזה הטיטולים בסדר, פשוט השקיתי אותו ממזרק 20 מ"ל מים כל חצי שעה...

בקופ"ח אמרו לבוא גם מחר וציידו בהפנייה למיון.

אולי עוד סיפור של השגחה בדרך?...!...?... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
הילדים של היום.... עוד לא נולד וכבר מנהל את העולם,רק חסר לו מוצץ במשך יממה וכבר מקים שביתת רעב. נו באמת! :)

רפואה שלמה והרבה בריאות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;877272:
הילדים של היום.... עוד לא נולד וכבר מנהל את העולם,רק חסר לו מוצץ במשך יממה וכבר מקים שביתת רעב. נו באמת! :)

רפואה שלמה והרבה בריאות!

אבל לא היה חסר מוצץ... היה רזרבי בבית:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה