- הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;876304:ב"ה
תיקון טעות
בכללית זה כולו התייעצות עם אח או אחות אבל לא עם רופא
מקסימום הם יכולים לשלוח הפניה למיון בפקס
אני דברתי עם רופא, ופעם אחת עם רופאה!
תיקון טעות
תיקון טעות
אפשר שאת צודקת וזה משהו קטן שיעבור, אבל צריך לבדוק.נכתב ע"י מלכי;876527:מה הלחץ????? כולם פה על גלגלים.....
ככה זה ילדים - בתקופה הזאת במיוחד - כולם חולים ... הרופאים קוראים לזה וירוס קטן שיעבור...
אני עוד הלכתי ישבתי אצל הרופא שעתיים (תור ענק של כל המעונות) והוא אמר לי - לא רוצה לאכול .... שלא יאכל. שישתה!
בסוף זה עובר - כמה ימים אקמול וזהו.
לדעתי אמא אמורה לדעת מתי הילד חולה סתם ומתי זה יותר מזה.נכתב ע"י pessi&chani;876553:אפשר שאת צודקת וזה משהו קטן שיעבור, אבל צריך לבדוק.
אני סחבתי ככה ילד בן 9 חודשים, עם 40+ מעלות חום במשך חמישה ימים. יום יום הלכתי לרופא והיו גם ימים שהלכתי פעמיים. הרופא לא זיהה כלום ואמר שזה וירוס. בסוף, זה היה דלקת ראות חריפה ביותר ש'הטיסו' אותנו להדסה בדחיפות....
נכתב ע"י תילתן;876376:מילה בסלע קצת אחריות!!!
תינוק בן 10 ח' שלא אוכל ושותה ולא נותן שתן 4 ימים עם 40 חום מקומו בחדר מיון או בכל עזרה ראשונה. הצילו!! (ככותרת בפרוג) מתאימה לאיבוד שקית במונית ולא במצב של ילד חולה
רפואה שלמה.
נכתב ע"י ליקי;876556:מילה מה שלום הילד?
נכתב ע"י לשם שינוי;877272:הילדים של היום.... עוד לא נולד וכבר מנהל את העולם,רק חסר לו מוצץ במשך יממה וכבר מקים שביתת רעב. נו באמת!
רפואה שלמה והרבה בריאות!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים