הצלה|גירוד ללא הפסקה

• הוסף לסימניות
מוכר עד כדי .......גירוד :(
עובר כמובן דיי מהר אח"כ
ו..לא בכל ההריונות

ממה שלמדתי:
1. לפעמים זה נובע מתפקוד כבד לקוי (בדיקת דם פשוטה של הרופא)
2. כפי שכתבה הסטודיו תזונה מאוזנת עם כמה שפחות סוכר.

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
מוכר עד כדי .......גירוד :(
עובר כמובן דיי מהר אח"כ
ו..לא בכל ההריונות

ממה שלמדתי:
1. לפעמים זה נובע מתפקוד כבד לקוי (בדיקת דם פשוטה של הרופא)
2. כפי שכתבה הסטודיו תזונה מאוזנת עם כמה שפחות סוכר.

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
מעיינות, איך אני מרחמת עלייך, חוויתי את זה, וזה פשוט להשתגע...

הייתי ערה לילות, ולא יכולה לתפקד בימים, וכולם יעצו לי כל מיני דברים כמו כאן, מים, פניסטיל, אלרגיות וכו',

שום דבר לא עזר.....

ניסיתי את כל הדברים הטבעיים וכשלא עזר ניגשתי לרופאת עור מאד מומחית,
והיא אמרה לי שיש מושג כזה, דווקא מוכר בשם 'גרדת הריון'
ויש לטפל בה, ואין מה לעשות,

היא נתנה לי כדורי הרגעה, וטיפול עם קצת קורטיזון (ואני מאד נמנעת מלהשתמש בזה, אך לא היתה לי ברירה) והגירודים נרגעו ממש מיד, אבל אם לא טיפלתי בקפידה, זה חזר,

ועוד יותר מזה, היא אמרה להמשיך את הטיפול עד שבועיים לאחר הלידה!

(ו... כ"כ חששתי שפעם הבאה זה יבוא, וב"ה זה לא בא.)

אז אם את עדיין סובלת, קומי ולכי לרופא, חבל על כל רגע של סבל.

רפואה שלימה.

• הוסף לסימניות
תבקשי מהרופא דחוף בדיקת דם לתפקודי כבד, זה שזה רק מהשבועיים האחרונים לא אומר שזה לא קשור לכבד. יש תופעה מוכרת שנקרת : "כולסטזיס הריוני" (משהו כזה) וזה גורם לגירודים נוראים, מתחיל בעיקר מהשליש האחרון ויש צורך להיות במעקב כל שבועיים עד הלידה, לראות שזה לא מחמיר.
מקוה שיעבור מהר ובקלות

אה, ואם זה אכן זה יש משחה מיוחדת עם מרשם שמקלה על הגירוד.

• הוסף לסימניות
משתתפת בצערך... זה נורא!
לי זה היה רק בהריון הראשון ורק ברגליים - ממש עד זוב דם!!!!!
זה היה נורא, אבל עבר עם הלידה ב"ה, ולא חזר בהמשך ב"ה ב"ה,
הרופא בכלל לא התיחס לזה, כך שחוץ מלגרד לא עשיתי עם זה כלום,
אבל תנסי הכל!!! חוץ מקורטיזון!

• הוסף לסימניות
מקווה שהעצות שנתנו לך כאן עזרו בינתיים
מכירה וסובלת גם (לא בכל הריון, ולא תמיד באותה עוצמה)
מאוד עזר לי שמן דגים
(כמוסות, לא לשתיה, לא הייתי ממליצה לאשה בהריון לנסות לשתות שמן דגים......)
לקחת מינון גבוה
בהתחלה לקחתי 6 ביום (זה המון, הרגיל זה 2 ליום)
ואח"כ ירדתי ל-3 ובסוף ל-2

• הוסף לסימניות
שמן דגים?
אנסה
בנתיים שלח אותי הרופא לבדוק ת'כבד.

• הוסף לסימניות
שנשמע רק בשורות טובות....

• הוסף לסימניות
בינתיים, עוד משהו שנזכרתי ויכול לעזור לך -
סבון רחצה עדין, במקום הרגילים.
יש חומר בכל הסבונים הנוזליים (וגם בשמפו) שנקרא SLS והוא עלול לגרום לאלרגיות, יובש, רגישויות שונות בעור. במיוחד במצבך המיוחד, כי העור רגיש יותר.
ובסבונים קשים יש חומר שנקרא "סודה קאוסטית" שזה גם משהו שגורם ליובש ורגישות.

בחנויות טבע אפשר לקנות סבון טבעי, יש כאלה קשים, על בסיס שמן זית ושמנים טבעיים (אבל הם בד"כ גם מייבשים את העור) ויש נוזליים - חשוב לוודא שזה לא מכיל SLS או כל ראשי תיבות אחרים שדומים ל-SLS. החומר הזה גורם להיווצרות קצף, כך שבסבונים שלא מכילים את זה לא נוצר קצף בעת הרחצה.

מנסיון משפחתי - מאוד מרגיע את העור.

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל התגובות עד כאן, אבל שמעתי שזו תופעה שמגיעה מהחומצה הפולית ומהברזל... אז כדאי להחליף סוג כדור.

• הוסף לסימניות
תודה אריאלס
קניתי סבון מיוחד טבעי הוא באמת קצת עוזר

לגבי הכדורים, אני כבר לוקחת אותם 7 חודשים מה השתנה עכשיו?

• הוסף לסימניות
הי, תגידי תודה ש-7 חודשים לא סבלת.... :)

• הוסף לסימניות
מתנצלת מראש על הקפצת האשכול
אבל אם זה יועיל אפילו בשביל מישהי אחת, זה כבר שווה.
גם לי היו גירודים, וניסיתי את רוב העצות באשכול זה. הכי הרגיע לי זה השמן אמול, פשוט מרחתי את עצמי כמה פעמים ביום.
מה שבאמת עזר והעביר את הגירודים עד למינימום של ממש, זה כדורים הומאופטיים של רינה פארם ששמם אורטיקן/URTICAN, מתחת ללשון.(עלותם 60ש"ח) בתחילה כל פעם כשמגרד לוקחים שניים, ממש כל רבע שעה, היום אני כבר יכולה לומר שאני לוקחת רק פעם או פעמיים ביום!!
מבחינתי זה היה ממש הצלת נפשות כי התחיל מאוד מוקדם והיה חייב משהו שיעזור.
מקווה שהועלתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה