כללי הצלה דחופה בסגירה ל-PDF מאינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני מייצאת קובץ של 32 עמודים מאינדיזיין
הקובץ מכיל תמונות ווקטורים שונים
בעמודים בהם מופיעים אלמנטים וקטורים (נראה לי שרק שם, אם הגעתי למסקנה נכונה, אבל הפגיעה היא לאו דווקא בהם עצמם אלא גם באובייקטים שלידם), בייצוא נעלמים חלק מהפרטים, או שחלקם "קופצים" למקומות אחרים בדף.
ניסיתי לסגור ב-PRINT וב-EXPORT
ניסתי PRESS QUALITY וניסתי HIGH QUALITY
ניסיתי להעתיק את האלמנטים הוקטוריים לפוטשופ ואז לייבא כקובץ PSD לאינדי' - אבל גם זה ללא הצלחה...
ניסיתי לשטח שכבות
ניסיתי לשחרר את כל האוביקטים הנעולים
וניסיתי גם להפוך את הטקסט לקו
אבל שום דבר לא הועיל

בבקשה - נסו לעזור לי ולהפעיל את מיטב היצירתיות והנסיון המקצועי שלכם, כי אני פשוט מרגישה א-ב-ו-ד-ה

לא יכולה שאחרי שבועות של עבודה הכל יירד לטמיון חו"ח...

תודות לעוזרים (וגם למי שרק רוצה):)

• הוסף לסימניות
אולי תעלי עמוד לדוגמא (כקובץ פתוח באינדזיין)

• הוסף לסימניות
בחלון הקישורים הכל תקין?
בהגדרות של הPRINT מה מוגדר ב 'פריטים גרפיים'?

• הוסף לסימניות
הקבצים באינדיזיין מיובאים ע"י ctrl d או מודבקים?
בדרך כלל זה קורה כאשר הציורים מודבקים.

• הוסף לסימניות
ב-print סגרת ל-PDF או ל-Postscript?
על פניו זה נראה בעית שקיפויות המצריכה בידול האובייקטים הווקטוריים לשכבה נפרדת.
הטקסט אמור להיות בשכבה נפרדת עליונה ביותר.
אפקטים לבודד לשכבה נפרדת.
לסגור פוסטסקריפט ולדסטל על מצב Press.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!
אכן זה היה קשור גם לבעיות שקיפות שונות
והבעיה נפתרה
כרגע רק עמוד אחד עדיין מהווה בעיה
אם לא אצליח לפתור את זה, אעלה את זה לכאן
תודה רבה לכולם!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה