הצלחתי!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכן עליו.
תודה :).

• הוסף לסימניות
שאפו על ההשקעה!!!
באמת כל הכבוד!
דעה שלי את לא חייבת לקבל אותה:
אני מאד נהיניתי לראות את התוכניות.
אבל אולי בעיניים של לקוח פוטנציאלי זה קצת ארוך מידי.
נקודה למחשבה.
עבודה מדהימה ומקצועית!

• הוסף לסימניות
שאפו על ההשקעה!!!
באמת כל הכבוד!
דעה שלי את לא חייבת לקבל אותה:
אני מאד נהיניתי לראות את התוכניות.
אבל אולי בעיניים של לקוח פוטנציאלי זה קצת ארוך מידי.
נקודה למחשבה.
עבודה מדהימה ומקצועית!
תודה רבה!
אני מתכננת בקרוב להוסיף הדמיות שיגוונו קצת יותר.
תודה על ההערה.

• הוסף לסימניות
השקעה מקסימה ומעבירה את המסר!!!!!!

לגבי האורך,
תוכלי לחלק לשלושה קבצים קובץ לכל פרויקט ולשלוח בכל פעם רק את הרלוונטי לסגנון הלקוח ,
או את כולם בשלושה קבצים נפרדים ,

כך יש יותר סיכוי שהוא יתרשם מהכל לפחות יפתח ויציץ על ההתחלה.

• הוסף לסימניות
@בת שבע פ -כל הכבוד!! רואים שיש פה הרבה עבודה והשקעה!
להלן הערותי:
התכניות בקוים מאד חלשים כדאי לחזק (יש כל מיני דרכים ... אולי למצגת הורדת מהאיכות כי זה גם בתמונות) חסר מאד חדות
תכנית העמדה
-זה יותר נשמע כמו תכנית העמדה על מגרש-וזה לא! -אז אולי תקראי לזה העמדת ריהוט...או תכנית חלוקה / חלופת תכנון וכו
מאד חסר משהו שמראה את התוצאה הסופית תמונות או לפחות הדמייה , או בחירת חומרים -אם כבר התמקדת עם קונספט מפוצץ וכו -לא רואים את זה בתכניות שרטוט יבשות...

• הוסף לסימניות
השקעה מקסימה ומעבירה את המסר!!!!!!

לגבי האורך,
תוכלי לחלק לשלושה קבצים קובץ לכל פרויקט ולשלוח בכל פעם רק את הרלוונטי לסגנון הלקוח ,
או את כולם בשלושה קבצים נפרדים ,

כך יש יותר סיכוי שהוא יתרשם מהכל לפחות יפתח ויציץ על ההתחלה.
תודה!

• הוסף לסימניות
@בת שבע פ -כל הכבוד!! רואים שיש פה הרבה עבודה והשקעה!
להלן הערותי:
התכניות בקוים מאד חלשים כדאי לחזק (יש כל מיני דרכים ... אולי למצגת הורדת מהאיכות כי זה גם בתמונות) חסר מאד חדות
תכנית העמדה
-זה יותר נשמע כמו תכנית העמדה על מגרש-וזה לא! -אז אולי תקראי לזה העמדת ריהוט...או תכנית חלוקה / חלופת תכנון וכו
מאד חסר משהו שמראה את התוצאה הסופית תמונות או לפחות הדמייה , או בחירת חומרים -אם כבר התמקדת עם קונספט מפוצץ וכו -לא רואים את זה בתכניות שרטוט יבשות...
תודה רבה לך!

ההערות לגבי האיכות והחוזק הם באמת בגלל האיכות...
מגבלות ההעלאה...

תודה על ההערה לגבי תוכנית ההעמדה.
(מעניין, כך אני רגילה לקרוא לה תמיד).

וההדמיות בדרך...

ושוב-
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה