- הוסף לסימניות
ובאמת פיתרון הרבה יותר קל-
תעברו לסים שחוסם
חיי לפני ואחרי אינם אותו דבר
תעברו לסים שחוסם
חיי לפני ואחרי אינם אותו דבר
נראה לי שזה מה שאתה מתקוון 0583243819תשימו גלאט פון או משהו לי יש ולא מצנטק לי כלום אושררר
ומעניין לעניין
בערב ראש השנה היה איזה צינתוק של עמותה לבחורים
שהיה שם הקלטה של בחור שבוכה...
ומבקש עזרה
מישהו יודע במה מדובר? צריכה את המספר של הקו לתרומה.
מה זה סים שחוסם?ובאמת פיתרון הרבה יותר קל-
תעברו לסים שחוסם
חיי לפני ואחרי אינם אותו דבר![]()
ואו,תשימו גלאט פון או משהו לי יש ולא מצנטק לי כלום אושררר
ומעניין לעניין
בערב ראש השנה היה איזה צינתוק של עמותה לבחורים
שהיה שם הקלטה של בחור שבוכה...
ומבקש עזרה
מישהו יודע במה מדובר? צריכה את המספר של הקו לתרומה.
תעריף מוגדל?ובאמת פיתרון הרבה יותר קל-
תעברו לסים שחוסם
חיי לפני ואחרי אינם אותו דבר![]()
אפשר לבטל זמנית את החסימה לצורך אימות, זה אנשים משלנו שחשבו על כל מה שיצטרכו.אז מה יקרה אם יצנתקו לך מהבנק על התור הטלפוני שהגיע?
כשהבית ספר / צהרון / גנים ישלחו הודעה על יום חופש/ שחרור מוקדם וכו?
כשאתר ישלח הודעת סיסמה קולית (תחליף sms)?
כל הנ"ל זה צינתוקים / הודעות מוקלטות, זה לא חוסם גם אותם?
אני משלם 25 לחודש על חבילה קלאסית, וזה כולל חסימת צינתוקים ועוד כמה פיצ'רים בחינם.תעריף מוגדל?
simkehilot.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים