דרוש מידע הצעה לשיפור הפורום

• הוסף לסימניות
היי שלום לכולם.
יש לי הצעה איך אפשר ליעיל את הפרום. גם למשתמשים שפותחים אשכול וגם לאנשים שרוצים לעזור או שמחפשים עזרה.
הרעיון הוא פשוט שכל מי שפתח אשכול יוכל לציין "סטטוס הבעיה". אם הבעיה נפתרה או לא
ותחת הלשונית "פוסטים חדשים", איפה שרואים את כל האשכולות יהיה רשום על כל אשכול אם הבעיה נפתרה או עדיין לא.
ככה מי שמחפש את עזרה בנושה מסוים יוכל לדעת אם כבר נפתרה הבעיה וגם אנשים שרוצים לעזור יוכלו לדעת אם הבעיה נפתרה
כמובן האפשרות לציין אם "הבעיה נפתרה" יהיה רק אופציונלי כי לא כל אשכל זה בעיה לפעמים זה רק אינפורמציה ועזרה הדדית

• הוסף לסימניות
או שהיה גם אופציה לסטטוס"נפתר חלקית"

• הוסף לסימניות
כן אבל לפעמים אנשים שצריכים עזרה באותו נושא מקפיצים נושאים
במקום לפתוח נושא חדש

• הוסף לסימניות
כן אבל לפעמים אנשים שצריכים עזרה באותו נושא מקפיצים נושאים
במקום לפתוח נושא חדש
יש טעם בדברך.
אבל כשמשתמשים ראוים "עדיין לא נפתר" אז זה מדרבן אותם לעזור לפתור את הבעיה

• הוסף לסימניות
יש טעם בדברך.
אבל כשמשתמשים ראוים "עדיין לא נפתר" אז זה מדרבן אותם לעזור לפתור את הבעיה
רעיון חזק מאוד שיכול להביא המון תועלת.
אבל עדיין צריך אולי להתחשב גם,
לגבי חלק מהשאלות שנשאלות כאן,
חלק גדול עוקב ומצפה לקבל מגוון תשובות,
ואפילו שלשואל/ת הספציפי התשובה מספקת והבעיה נפתרה,
עדיין יש המון שיש להם את אותה שאלה, וכן היו רוצים לראות עוד תשובות שתספק גם אותם,
חוץ מזה שיש כאן חלק גדול מהאשכולות,
שבס"ה מצפים לתמיכה עידוד או הרגשת שיתוף,
ולאו דווקא תשובה טכנית אחת תפתור להם את הבעיה.

• הוסף לסימניות
רעיון חזק מאוד שיכול להביא המון תועלת.
אבל עדיין צריך אולי להתחשב גם,
לגבי חלק מהשאלות שנשאלות כאן,
חלק גדול עוקב ומצפה לקבל מגוון תשובות,
ואפילו שלשואל/ת הספציפי התשובה מספקת והבעיה נפתרה,
עדיין יש המון שיש להם את אותה שאלה, וכן היו רוצים לראות עוד תשובות שתספק גם אותם,
חוץ מזה שיש כאן חלק גדול מהאשכולות,
שבס"ה מצפים לתמיכה עידוד או הרגשת שיתוף,
ולאו דווקא תשובה טכנית אחת תפתור להם את הבעיה.
צודק. אני יורד מהרעיון

• הוסף לסימניות
צודק. אני יורד מהרעיון
אני יורד רק חלקית מהרעיון.
יש לי רעיון קצת שונה שראתי באיזה פורום בין לאומי.
שיהיה כתוב רק "עדיין לא נפתר" בפרומים שאין עדיין פתרון אבל לא יכלו לכתוב "נפתרה הבעיה".
ככה זה לא ימנע מאחרים לתת פתרונות מגונות.
ז"א שאם אחרי יום או יומים שהאשכל עלה לאוויר ועדיין לא נמצא פיתרון
יוכל מי שפתח את האשכל לשים תגית "עדיין לא נפתר".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה