הצעת מחיר להדפסת שימשונית

• הוסף לסימניות
שלום!
ללקוחה- אני צריכה להדפיס ציור על גודל נכבד. אשמח לקבל הצעות מחיר למטר באישי.
חשוב לי:
*אפשרות משלוח לאזור אשדוד---
*גימור יפה
*צבעים מדויקים ככל האפשר למקור (מניסיון עבר עם כמה דפוסים שהלקוחות התעקשו עליהם יש הבדלים בין המכונות)
*עבודה מהירה.

אם אני יהיה מרוצה, יש לי כמה עבודות שמחכות להדפסה---
גמר חתימה טובה!

• הוסף לסימניות
תודה על ההיענות המהירה,
יש כזה דבר מכונה ברוחב מעל מטר וחצי? זה חשוב לי מאוד!

• הוסף לסימניות
יש, בודאי
בדטה פרינט אני הדפסתי ברוחב 3 מ'
יש להם גם יותר מזה

• הוסף לסימניות
יש לך מושג כמה הם לוקחים למטר מרובע?

• הוסף לסימניות
זה לא מחיר מדויק,
המדפסת של רוחב 3 מ', בד"כ יותר זולה מהמדפסת של ה-5 מ'
וזו רק דוגמא
תנסי לדבר איתם, הם עונים יפה מאד (035703020)
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
תודה ענקית!

נ.ב. עדיין פתוחה להצעות משתלמות!

• הוסף לסימניות
אפשרי אצלנו, באשדוד
הדפסה באיכות הטובה ביותר

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום!! איכות ושרות מדהימים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה