כללי הצעת מחיר למיתוג עפ"י המחירון של פרוג.

• הוסף לסימניות
אבל פה ספציפית הם כן ביקשו את הניירת. אז מקסימום יגידו שלא צריכים כרטיסי ביוקר אני אומרת שזה לא משפיע על המחירים, זהו בונוס שכלול ב"ניירת"..
עדיין לדעתי זה עדיף מאשר לתקוע מחיר על לוגו שיבריח את הלקוח..

• הוסף לסימניות
בנתיים ב"ה הוא לא הבריח,
הוא הביא.

• הוסף לסימניות
אוקי קיבלתי, טוב לשמוע.

הבעיה עם הלקוח הספציפי הזה שבעבר עבדתי איתם עם מחירים נמוכים יותר, כמו שציינתי, ככה שאני לא יכולה פתאום להקפיץ את המחיר במאתיים אחוז..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;499131:
אוקי קיבלתי, טוב לשמוע.

הבעיה עם הלקוח הספציפי הזה שבעבר עבדתי איתם עם מחירים נמוכים יותר, כמו שציינתי, ככה שאני לא יכולה פתאום להקפיץ את המחיר במאתיים אחוז..

זה באמת בעיה,
אבל אם את אומרת לו שזה כולל את הניירת הוא מבין שרק הזזת את שמות הסעיפים,
ולך זה יתן הרבה בתמחורים של לקוחות נוספחם.

מלבד מה שיתן ערך מוסף ללוגו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;499131:
אוקי קיבלתי, טוב לשמוע.

העבר עבר.

את יכולה לומר לפני שאת שולחת את ההצעה "אני מקווה שאתה מבין שלא נשארתי עם המחירים של אז... המחירים עלו..."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;499131:
אוקי קיבלתי, טוב לשמוע.

ודאי שאת יכולה. עשיתי זאת הרבה פעמים.
אף אחד לא מצפה שתשיארי עם אותם מחירים כל החיים.

תכתבי או תגידי לו בע"פ, שהמחירים של אז היו מחירי הכרות/מחירי פתיחה או ווטאבר, וכיום יש מחירון אחר. או שפשוט תגידי שעדכנת את המחירון מאז הפעם האחרונה שעבדתם יחד.

העיקר להגיד את זה בשיא הנונשלנטיות ולא לפתוח שום פתח לספקות ותהיות מצד הלקוח, וגם לא לבקשות "אז תמשיכי לעבוד רק איתי במחירים הישנים...". כשמציגים משהו כעובדה מוגמרת זה בד"כ מתקבל כך.

• הוסף לסימניות
תאמרי לו שבמקצוע כמו זה יש צורך להשתפר ולהשתדרג כל הזמן, והשדרוג צורך השקעה רבה שאיתה מגיעות גם תוצאות עבודה גבוהות הרבה יותר, כך שהמחירים עולים בהתאם.
לדעתי, 2000 ש"ח למיתוג רציני כולל הכל - זו בדיחה. (זה המחיר שלקחתי כשהסכמתי בזמן שרוח שטות נחתה עלי לפתע לעבוד עם קרובי משפחה/חברים וכו').

4000 לעבודה רצינית ועל רמה גבוהה כמובן - זה סביר בהחלט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה