כללי הצעת מחיר לעיצוב דינר יוקרתי - חוות דעתך

• הוסף לסימניות
ביקשו ממני לעצב את הדינר של שפרה ופועה פה ברחובות.
הם רוצים משהו יוקרתי ברמה גבוהה
ב"ה כך יהיה
אני רוצה לדעת אם המחירים סבירים לדעתך?
אני רוצה לעשות את העבודה בכיף ולדעת שאני מרוויחה על זה משהו ולא להיפך. כי לעשות את העבודה אני אעשה בעזרת הא-ל הכי טוב.. תעקבו..

פריטי עיצוב:
עיצוב לוגו וסלוגן לדינר יוקרתי 1000
עיצוב פלייר הזמנה 800
קובץ סגור עם רשימה מוקדמת של שמות התורמות (5 שיקופיות) 500
קובץ פתוח של שיקופית מעוצבת להכנסת חומר תוך כדי הכנס 1000 (כמה לוקחים על קובץ פתוח?)
קטלוג להגרלה סינית- כ6 עמודים גודל A5 1500
עיצוב שילוט לתיבות הגרלה (כ80 - כל אחת כיתוב אחר של טקסט, מחיר ומס') 1500
עיצוב שלט לסטנד נואמים 450
קובץ כרטיסים(גודל A4 (כ40) עם רשימת נשים (שקנו מראש כרטיסים) 800

• הוסף לסימניות
צריכה לעדכן את התיק עבודות שלי כאן כדי שתתרשמו מהרמת עבודה ובהתאם לכך כמה נכון לקחת.

• הוסף לסימניות
בלי לראות רמת עבודה איך אפשר להגיב?

• הוסף לסימניות
צודקת.. אעלה חומר בע"זה

• הוסף לסימניות
במקרים כאלו עדיף לתמחר את הפרויקט באופן גלובלי. זה טוב לנו וזה טוב ללקוח.
בשביל מה להיכנס לכאב ראש של תמחור כל מוצר, מה גם שבד"כ נכנסים כל מיני מוצרים במהלך הפרויקט שלא תומחרו מראש - מתכון לכאב ראש.

פרויקט כזה לענ"ד צריך לתמחר גלובלי בסכום של 12.000 - 15.000 אלף ש"ח.
ובתמורה ללוות את הלקוח מההתחלה עד הסוף, לתת שירות מסור ואחראי, להיות זמין גם בשעות חריגות, ליזום רעיונות שאפילו הלקוח לא חשב עליהם, מדיניות כזו תתן ללקוח את הביטחון שיש מי שממלא תפקיד חשוב וגדול בפרויקט וזה שווה לו את הסכום. והוא עוד יחזור אליך, (מניסיון).

• הוסף לסימניות
במקרים כאלו עדיף לתמחר את הפרויקט באופן גלובלי. זה טוב לנו וזה טוב ללקוח.
בשביל מה להיכנס לכאב ראש של תמחור כל מוצר, מה גם שבד"כ נכנסים כל מיני מוצרים במהלך הפרויקט שלא תומחרו מראש - מתכון לכאב ראש.

פרויקט כזה לענ"ד צריך לתמחר גלובלי בסכום של 12.000 - 15.000 אלף ש"ח.
ובתמורה ללוות את הלקוח מההתחלה עד הסוף, לתת שירות מסור ואחראי, להיות זמין גם בשעות חריגות, ליזום רעיונות שאפילו הלקוח לא חשב עליהם, מדיניות כזו תתן ללקוח את הביטחון שיש מי שממלא תפקיד חשוב וגדול בפרויקט וזה שווה לו את הסכום. והוא עוד יחזור אליך, (מניסיון).
מצטרף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה