כללי הצעת מחיר לקטלוג

• פותח הנושא 122
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כמה לוקחים לעיצוב קטלוג ספרים 14 עמודים (לא כולל כריכה)
תנו לי כיוון של מחיר
אני לא מתמצאת בזה בכלל
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע?
מחיר למתחילה...:confused:

• הוסף לסימניות
סליחה על הנודנקיות....
אף אחד לא עשה פעם קטלוג ספרים (כמו של שבוע הספר)
אני צריכה להגיש הצעת מחיר ולא יודעת כמה עלי לבקש
בבקשה-- תעזרו לי!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RS665122;661447:
כמה לוקחים לעיצוב קטלוג ספרים 14 עמודים (לא כולל כריכה)
תנו לי כיוון של מחיר
אני לא מתמצאת בזה בכלל
תודה רבה

מה כולל הקטלוג?
אם זה שם הספר ומחיר, 1400 ש"ח זה מחיר מופקע.
אם כולל תמונות וגרפיקה, זה סיפור אחר.

• הוסף לסימניות
קטלוג כמו בשבוע הספר
שם הספר, תמונה, כיתוב ומחיר.

• הוסף לסימניות
לפחות 200 שקל לעמוד

טקסט אחרי הגהה
ועדיין ישאר לך מספיק עבודה על כל תמונה

אפשר לתמחר גם בצורה קצת שונה
800 ש"ח על הגריד
ולאח מכן 100 ש"ח לכל עמוד

• הוסף לסימניות
המחיר שנתתי הוא לא של מתחילה אבל הוא סטנדרט לגרפיקאים רגילים (אפשר לקחת גם יותר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה