הצעת מחיר/תמחור של עבודה כזו

• הוסף לסימניות
אני צריך ציורים בסגנון המצורף [ממש אותו דבר]
מעונין בהצעות מחיר.
אפשר באישי ואפשר במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• 20161225_113749.jpg
    20161225_113749.jpg
    KB 585.1 · צפיות: 16
  • 20161225_113646.jpg
    20161225_113646.jpg
    KB 606.5 · צפיות: 16
  • 20161225_113539.jpg
    20161225_113539.jpg
    KB 571.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י moria6780;2363829:
שרוליק החבר של הניק דגאיש

לא הבנתי, זה לא אותו אחד? דגאיש שלח לי באישי עם חתימה 'שרוליק'.

• הוסף לסימניות
מכיון שפנו אלי הרבה וכנראה לא הבינו במה מדובר אני מבהיר שוב בכדי שיתנו לי הצעת מחיר מדוייקת למה שאני שאני צריך:
מדובר ב130 איורים של הקוביות שבספר הזה. הדס עם 6 עלים, לולב חתוך, אתרוג חצוי, מקולף וכד' הרב ציורים חוזרים על עצמם כמעט בשינויים קלים.
הצייר/ציירת שיקחו את העבודה יקבלו את הספר הזה ביד ויעשו אחד על אחד
כך שלא צריכים להיות איתי בקשר במהלך העבודה, כמעט [ואולי בכלל] לא יהיו הערות או תיקונים.

אני מקווה שכעת העניין יותר מובן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביחי בס;2364203:
לא הבנתי, זה לא אותו אחד? דגאיש שלח לי באישי עם חתימה 'שרוליק'.

הוא ברד''כ מדגיש
שהציור של שרוליק והצביעה במחשב שלו(דגאיש)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה