התייעצות "הקבוצה הסודית" שמפורסמת בראש חוצות... "מתחת לרדאר"... זה רציני?!

• הוסף לסימניות
האם ראיתם את הפרסומים של פאואר גרופ, על כל מיני פרויקטים וקבוצות שזה רק ל10 ורק ל15, ורק לנו, ויותר זול מהקבלן וכו', והשקעות שוות במיקומים אסטרטגיים.
פרסום באתרים, ובמיילים, וכו', כנראה שגם אליכם זה הגיע, כן?
ואני רק תוהה, עד כמה זה אמין, רווחי, וכזה וואו.
הדיבורים שלהם באמת נותנים תחושה של הזדמנות ורווח מטורף והשקעה משתלמת, אך האם הכצעקתה? או שזה עוד סוג של שיווק מתוחכם? או בכלל, זה אולי עוד אחד מההשקעות שמציעים רק לאברכים וחרדים...?
כבר הרבה זמן השאלה הזו מעסיקה אותי. ואולי גם אתכם?
מה שהעלה לי את זה שוב, זו כתבה שראיתי עכשיו ב'כל רגע', עם סיום פרדוקסאלי שבעיני מגוחך... בשורות האחרונות של כתבה מפורסמת היטב באינטרנט קבל עם ועדה כתובים המילים שציטטתי בכותרת...
הנה תראו בתמונה,
מה דעתכם על הדבר הזה? 1753995542458.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני התעסקתי איתם,
מדובר בעוד חברה שמשווקת פרויקטים של פריסייל
דווקא הם די מצליחים - שיווקו די הרבה
מוציאים הון כסף על פירסום
בהתחלה לקחו דמי תיווך נמוכים לאחרונה הם לוקחים רגיל
תתמקחו על זה בעיקר כי הם מקבלים בדכ גם מהקבלן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה