שיתוף מקודם הקובץ נתקע באמצע הפרויקט? האינטרנט נפל לפני ההגשה? שתפו בחוויה ואולי תזכו בפרס שווה!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
  • הוסף לסימניות
פרוגיסטים יקרים, טלפייבר מזמינה אתכם לשתף ולהשתתף!

בטח לא מעט מהפרוגיסטים פה מכירים את הסיטואציות האלה: בדיוק ברגע הקריטי ביותר, כשהייתם זקוקים לאינטרנט יציב – הוא החליט לקרוס. האתר נטען בקצב של צב, בדיוק לפני שמירת העבודה או העלאת הקובץ עבור הלקוח האינטרנט נתקע. אם גם אתם עדיין תקועים עם תשתית נחושת ישנה – אתם בטח יודעים על מה אנחנו מדברים…

היום כבר אין סיבה לסבול – עולם הסיבים כאן והוא הופך את הגלישה למהירה, יציבה ואיכותית פי כמה.

תחרות מיוחדת למשתמשי פרוג!
שתפו אותנו בסיפור הכי טוב, מצחיק, או מתסכל על הפעם שבה איכות האינטרנט פגשה אתכם בדיוק ברגע קריטי בין אם בעבודה , בלימודים או בכל תחום אחר- ואולי תזכו בפרס שווה!

שני הסיפורים שהכי יגעו בנו יזכו את כותביהם ב-3 חודשי אינטרנט סיבים במהירות 1 ג'יגה + התקנה חינם בדירה! שווי ההטבה: 700 ש"ח!

שימו לב!
הפרס יינתן על חיבור לסיבים של חברת טלפייבר בהתאם לאזורי הפריסה ולמשתמשים פרטיים: אלעד, ביתר עילית, מודיעין עילית, ירושלים, בני ברק ורכסים – יישובי הפריסה של טלפייבר.

בחירה בזוכים תתבצע על סמך שיקול דעתנו הבלעדי, בהתבסס על רמת העניין, היצירתיות והחיבור לסיפור.

כתבו לנו כאן בתגובות את הסיפור שלכם, האם אתם תהיו הזוכים המאושרים?

טלפייבר – עוברים לסיבים, גולשים חכם
!

*טלפייבר פונה אל משתמשי פרוג בבקשה לכתוב סיפור קצר על אירוע שקרה להם בגלל אינטרנט איטי.
טלפייבר תבחר שני סיפורים בולטים. מחברי שני הסיפורים הללו יקבלו מאת טלפייבר הטבה: 3 חודשים חינם של אינטרנט 1 ג'יגה על גבי סיבים + התקנה חינם בדירה בבנין (לא בבית פרטי). שווי ההטבה הוא 700₪.
אמנם הפעילות פתוחה לכל אחד, אך ההטבה אפשרית רק למי שגר באזורי הפריסה של טלפייבר: ביתר עילית, מודיעין עילית, אלעד, ירושלים, בני ברק ורכסים. ההטבה ומימושה כפופים לתנאי הסכם ההתקשרות עם טלפייבר. לא ניתן להעביר את ההטבה לאדם אחר. ההטבה מיועדת ללקוחות חדשים בסיבי טלפייבר, לא ניתן להמיר את ההטבה למזומן או שווה ערך.

• הוסף לסימניות
זהו להיום, אני טורקת את המחשב בכעס מה, לא יכולה יותר, האינטרנט זוחל בקצב צבי להחריד, עיגולים כחולים מסתובבים לי בעיניים, כבר אחרי כוס קפה, אחרי כוס קפה נוספת, והעיגול הכחול עדיין מסתובב, מרעננת שוב את המסך, מנסה שוב את מזלי.

זהו להיום, לילה טוב מחשב, לילה טוב שידוך, נדבר מחר,

2:00 בלילה היא בהחלט שעה סבירה ללכת לישון כבר...

2:30 בלילה.

בבית דממה, רק אני לא נרדמת, סיכמתי עם שפיגלמן לומר לקצבורג שמחר ב9:45 היא תחכה לו בכפר המכבייה,

זאבי קצבורג הוא ה-מתמיד של 'מאור זכריה', חשוב לו להספיק לפחות את סוף סדר א',

אין ברירה, אני קמה שוב, והפעם אני חייבת לתפוס קצה קוצו של קליטה במרחבי הבית, מטפסת על כסא- לא עוזר, נעמדת על השיש במטבח- לא עוזר, עולה על סולם במרפסת, מסתכלת לכל הכיוונים, חשה כסהרורית בעומק הלילה, במעלה הסולם נמצאה האבידה- קליטה!!!!

אבא של זאבי קצבורג אמר שבבוקר מייד אחרי שחרית הוא יפתח את המייל, ויעדכן את הבן יקיר היכן תהיה נקודת המפגש.

שולחת מייל קצר, מתומצת, עייף, סוגרת את המחשב, לילה טוב, שינה, ועכשיו באמת.

נוחתת במיטה, חלקיק שניה לא חולף וזוג עיניים עייפות נעצמות.

10:15 בבוקר, כפר המכבייה.

כפר המכבייה מתעורר משנת לילה, הסביבה עדיין מנומנמת, מלצר מפהק מעביר ניגוב על שולחן, רק 2 בנות סמינר לבושות חגיגי יושבות מהססות על יד שולחן, מחכות למיועד שיבוא...

10:50 בבוקר, בית.

12 שיחות שלא נענו על הצג של הטלפון, שפיגלמן אבא -5, קצנלבויגן אמא- 7, מחייגת בתהייה את 'קצנלבויגן אמא', נבהלת לשמוע שהבת שלה שושי יושבת ב'מכבייה' מרבע לעשר, 'גרליץ לא ענו תשובה עדיין' אני לא מבינה, בלחיים בוערות מבושה אני מתנצלת עמוקות, מנסה לפענח את מקור הטעות.

עוד לא מתאוששת מהפדיחה, ושיחה נכנסת מ'שפיגלמן אבא', לוחצת על מקש ירוק, נבעתת מהצעקות שבוקעות מהטלפון, 'שפיגלמן אבא' כועס, כועס מאוד.

שיחה הבאה ל'אבא קצבורג' לא מקרבת אותי לפתרון התעלומה, 'לא, לא קיבלתי שום מייל..., בדקתי גם ב'ספאם'...'.

פותחת מחשב מבולבלת, דואר נכנס אחד בלבד מ'קצנלבויגן אמא': 'בוקר טוב שושי, קיבלתי בהפתעה את ההודעה על הפגישה, שמחה לשמוע שגרליץ ענו תשובה, שולחת את שושי מהר להתארגן, מזמינה מונית, תודה ויום טוב, זהבה קצנלבויגן".

בום. טראח. אאוץ'.

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים אני עולה לפגישות בעבודה מהבית.
האינטרנט שלי זקוק לתפילת הדרך בכל נסיון התחברות
וכשיש קליטה והחיבור קורה - זה מרגיש ממש כמו נס מעל הטבע.
לפני תקופה עליתי לפגישה, ומכיוון שהבית היה נראה הפוך,
אני רק קמתי מהמיטה (לבושתי) זמן קצר קודם לכן, והייתי נראית בהתאם -
עליתי עם מצלמה כבויה.
הפגישה זרמה, פגישה מרובת משתתפים חשובים וחמורי סבר
אני הסתתרתי תחת השם שלי בריבוע הזום והייתי שמחה וטובת לב.
לפתע, בלי ששמתי לב, נפל האינטרנט לכמה שניות (לא מקרה נדיר בכלללל).
נפלתי מהפגישה וחוברתי שוב, בלי מגע ידי העוצר את המצלמה מלפעול.
הבושות שהיו לי אז היו בושות, אין ספק.
משהו אחד טוב יצא מזה - מאז אני לא עולה לפגישה בלי רקע מהוגן ונראות סבירה.
;)

• הוסף לסימניות
בפרויקט מסוים הייתי צריך לראיין את סבא שלי
על ימיו בזמן המלחמה, מכיוון שהוא גר בצפון, ואני במרכז נאלצתי לעשות את זה דרך הזום, התחלתי לדבר איתו וכעבור מספר דק' הקליטה היתה על הפנים, בהחלטה של רגע אמרתי לסבא, שאני סוגר את המחשב ונוסע אליו לצפון,
את הראיון הזה אצלו בבית לא שכחתי,
וזה היה שווה את החוסר קליטה באינטרנט שהיה לי
בשביל לפגוש אותו פנים מול פנים, ולקבל חוויות שלעולם לא יחזרו.

• הוסף לסימניות
כגרפיקאית, אני תמיד עובדת עם קבצים גדולים, תמונות בהגדרה גבוהה ואלמנטים של עיצוב שמצריכים חיבור יציב. היה לי פרויקט חשוב במיוחד, ממש על סף סיום, כשבדיוק ברגע שהייתי צריכה להעלות את הקובץ ללקוח – הכל קפא. ניסיתי להעלות את העיצוב שוב ושוב, והאינטרנט שלי פשוט לא עמד בזה.

זה היה רגע מתסכל במיוחד, כי לא היה לי שום פתרון נוסף, והלקוח חיכה. כל הזמן הזה שהתפספס פשוט הרגיש לי כאילו אני מחמיצה את ההזדמנות. בסופו של דבר הצלחתי לשלוח את הקובץ, אבל הלקוח נשאר עם טעם רע כי הוא קיבל את העיצוב באיחור..

• הוסף לסימניות
זה היה יום חמישי בערב, סוף שבוע, ואני רק רציתי לסיים להוריד קובץ וידאו גדול בשביל פרויקט עריכה. היה לי דדליין לבוקר שלמחרת, והקובץ – 3.2 ג׳יגה – ישב לו בענן, מחכה לי.
אני לוחץ על "הורד", והכל נראה תקין… ואז פתאום – 2%. שקט. עוברות 3 דקות – 3%. האינטרנט פשוט החליט שהוא עובר למצב מנוחה. אני בוהה בבר ההתקדמות ורק מתפלל שהוא לא ייתקע.
אחרי שעה שהורדתי בערך 30%, המחשב החליט להיכנס לשינה. כשהתעורר – הקובץ התבטל. הכל מהתחלה.
בסוף הלילה ישבתי עם דיסק און קי אצל חבר כדי להוריד את הקובץ אצלו. לא יודע מה היה יותר מביך – זה שאני עם אינטרנט איטי, או זה שב-2025 אני עובד עם דיסק און קי.

• הוסף לסימניות
זום של הלימודים,
יושבת, נערכת, הכל מוכן.
2 מחשבים אחד לזום, אחד לסיכום השיעור.
כוס קפה הפוך עירני במיוחד.
צלחת גדולה עם ירקות חתוכים יפה.
זהו , אני והזום כאן, למשך 4 השעות הקרובות.
יש לי המון מה ללמוד, להספיק, לסכם, להבין, לשאול, להשתתף.
מקצוע זה לא צחוק, זו השקעה, למידה אצלי זה 100% רצינות.
אני כולי תפילה שלא תהיינה תקלות.

עשרים דקות ראשונות עוברות בהצלחה מרובה
ואז- המורה מחלקת את כל הכיתה לקבוצות, אני בתרגיל עם מספר תלמידות בוגרות תואר שני,
כולן בתפקידים בכירים מאד במשק.
בתרגיל, אני בתפקיד המנחה.
ואז בום, קריסה, הזום מתחיל לגמגם, אני מתחילה להיעלם.
משהו שם? אני נשאלת. משהו? אחר? משהו?
ואני שומעת ואינני נראית, מגיבה ואינני רואה.
תסכול!
וכך עברו להן 3 השעות הקרובות בנסיונות של כניסות ויציאות מהזום.
הזום לא עמד בעומס התעבורה. אני לא עמדתי בפדיחות.

מה כבר ביקשתי? אינטרנט מהיר במחיר סביר? על מה אני משלמת?
וכמו באירוניה, קפצה לי החשבונית החודשית בתיבת המייל, צוחקת לעצמה.

• הוסף לסימניות
פרוגיסטים יקרים, טלפייבר מזמינה אתכם לשתף ולהשתתף!

בטח לא מעט מהפרוגיסטים פה מכירים את הסיטואציות האלה: בדיוק ברגע הקריטי ביותר, כשהייתם זקוקים לאינטרנט יציב – הוא החליט לקרוס. האתר נטען בקצב של צב, בדיוק לפני שמירת העבודה או העלאת הקובץ עבור הלקוח האינטרנט נתקע. אם גם אתם עדיין תקועים עם תשתית נחושת ישנה – אתם בטח יודעים על מה אנחנו מדברים…

היום כבר אין סיבה לסבול – עולם הסיבים כאן והוא הופך את הגלישה למהירה, יציבה ואיכותית פי כמה.

תחרות מיוחדת למשתמשי פרוג!
שתפו אותנו בסיפור הכי טוב, מצחיק, או מתסכל על הפעם שבה איכות האינטרנט פגשה אתכם בדיוק ברגע קריטי בין אם בעבודה , בלימודים או בכל תחום אחר- ואולי תזכו בפרס שווה!

שני הסיפורים שהכי יגעו בנו יזכו את כותביהם ב-3 חודשי אינטרנט סיבים במהירות 1 ג'יגה + התקנה חינם בדירה! שווי ההטבה: 700 ש"ח!

שימו לב!
הפרס יינתן על חיבור לסיבים של חברת טלפייבר בהתאם לאזורי הפריסה ולמשתמשים פרטיים: אלעד, ביתר עילית, מודיעין עילית, ירושלים, בני ברק ורכסים – יישובי הפריסה של טלפייבר.

בחירה בזוכים תתבצע על סמך שיקול דעתנו הבלעדי, בהתבסס על רמת העניין, היצירתיות והחיבור לסיפור.

כתבו לנו כאן בתגובות את הסיפור שלכם, האם אתם תהיו הזוכים המאושרים?

טלפייבר – עוברים לסיבים, גולשים חכם
!

*טלפייבר פונה אל משתמשי פרוג בבקשה לכתוב סיפור קצר על אירוע שקרה להם בגלל אינטרנט איטי.
טלפייבר תבחר שני סיפורים בולטים. מחברי שני הסיפורים הללו יקבלו מאת טלפייבר הטבה: 3 חודשים חינם של אינטרנט 1 ג'יגה על גבי סיבים + התקנה חינם בדירה בבנין (לא בבית פרטי). שווי ההטבה הוא 700₪.
אמנם הפעילות פתוחה לכל אחד, אך ההטבה אפשרית רק למי שגר באזורי הפריסה של טלפייבר: ביתר עילית, מודיעין עילית, אלעד, ירושלים, בני ברק ורכסים. ההטבה ומימושה כפופים לתנאי הסכם ההתקשרות עם טלפייבר. לא ניתן להעביר את ההטבה לאדם אחר. ההטבה מיועדת ללקוחות חדשים בסיבי טלפייבר, לא ניתן להמיר את ההטבה למזומן או שווה ערך.
אפשר לשאול מתי יודיעו על הזוכה?
אם אני לא טועה זה אשכול ישן מאד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה