הקול הבא עונה 1 פרק 5

• הוסף לסימניות
מה אם הקול הבא 5, תוכלי להעלות בג'מבו או בדורפלקס?

• הוסף לסימניות
ג'מבו מייל מאפשר עד 500 מ"ב מצטער כל השרתים שם לא טובים??

• הוסף לסימניות
לצערי לא, אני חסומה אדוקה...

• הוסף לסימניות
קודם כל - תודה גדולה :)
דבר שני, אני חסומה לאתרים האלו, ומשערת לעצמי שיש פה עוד הרבה משתמשים חסומים שהיו שמחים לראות את הפרק החמישי אבל לא יכולים.

יש אפשרות אולי להעלות לדרייב?
אם כן - זה יהיה נפלא!

ושוב תודה על הרצון והעזרה.

• הוסף לסימניות
אני יסדר משהו דקה

• הוסף לסימניות
נוסף שרת גלאט כשר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yooda230;1542514:
נוסף שרת גלאט כשר :)

לא נפתח:(:(:(:(
א"א להעלות עם גוגל דרייבר???

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י yooda230;1542525:
באיזה אינטרנט אתם ???
אם זה גוגל זה יוטיוב לא אותו דבר???
זה עובד?
מצטער אבל אין לי חשבון גוגל + שמוכן לשאת ב1 ג'יגה מתוך 15 סה"כ אפשריים מצטער...

אנחנו באינטרנט רגיל-גוגל,
רק שיש חסימה על רב האתרים חוץ מג'מייל, פרוג, ג'מבו מייל, גוגל דרייבר ועוד כמה אתרי תמונות:(:(
תודה רבה בכל אופן על המאמץ, תזכה למצוות

• הוסף לסימניות
אני אל אוהב להיכשל חכי עוד דקה זה יעלה לגוגל :) אני אל עושה דברים כאלו בד"כ אם הכל חסום לכם אתם על נתיב או זבל אחר מצטער..

• הוסף לסימניות
עודכן.

• הוסף לסימניות
תודה, כל הכבוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה