הקול והדיבור בסרט לא מתואמים, יש פתרון?

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה. פעמים רבות שאני מבצעת המרה בתוכנת פורמטפקטורי היא מוציאה סרט ובו אין סנכרון בין הקול לסרט, דבר שבהרצאה נראה ממש מגוחך...
אשמח למי שיש פתרון לבעיה.
אגב, במקרה הנדון מדובר בהמרה לMP4

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה בפורמט פקטורי. הפתרון שמצאתי הוא להמיר בmedia encoder...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סמדר חדאד;1101926:
גם לי זה קרה בפורמט פקטורי. הפתרון שמצאתי הוא להמיר בmedia encoder...

של מייקרוסופט? האם זו תוכנה חופשית? מהיכן ניתן להוריד אותה?

• הוסף לסימניות
תמירי בתוכנה אחרת,

• הוסף לסימניות
פעם קראתי באיזה פורום שהבעיה מהסוג הזה קורה דווקא על סיומת WMA וצריך להמיר ל- MP3, (או להיפך) אם זכרוני לא מטעה אותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuki05;1103399:
פעם קראתי באיזה פורום שהבעיה מהסוג הזה קורה דווקא על סיומת WMA וצריך להמיר ל- MP3, (או להיפך) אם זכרוני לא מטעה אותי.

לא הבנתי, האם כוונתך שהפס קול המצורף לסרט יהיה מסוג MP3? האם ניתן לשלוט בכך?
שני הפורמטים שכתבת הם פורמטים של אודיו ולא של וידאו. אני מדבר בסרט שהסיומת שלו היא MP4.

• הוסף לסימניות
התכוונתם לפרוקודר או שמחקתם זאת?
כן התכוונתי לפרוקודר,
רק אח"כ ראיתי שמדובר בקובץ MP4 שאני לא בטוחה שפרוקודר תומך בקבצים כאלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה