ניהול הקו החם של התאחדות יועצי המשכנתאות - מלחמת חרבות ברזל

• הוסף לסימניות
אם הוא יקח צמוד מדד ל 15 שנה אז זה בטח ישתלם, ההשפעה של האינפלציה לטווח קצח תהיה נמוכה יותר
אבל אם זה ל 30 שנה, בוודאות שעדיף לו את הקלצ
אומנם הוא יהיה חשוף לעמלות היוון - לדעתי עדיין משתלם

בנוסף שיבדוק האם מגיע לו זכאות, אם כן תהיה לו הנחה בעמלות היוון
אבל זה מה שמוזר לי לטעון בתקופה כזאת בטוח קצת צורם
בתקופה של שגרה אני מבין

• הוסף לסימניות
מי שיודע להיות עם יד על הדופק.
יכול לקחת עכשיו קלצ. בריביות כמה שיותר נמוכות. ולעקוב ברגע שהממוצעים מתקרבים לריבית שהוא קיבל. ממחזר שוב. ויחסוך את העמלות פירעון

צריכים להיות בנויים לזה.
וגם אם לא. עדיין ברוב המקרים אנשים יעדיפו את הקלצ. שוב אם תקבל ריביות טובות .. לא 5 וצפונה

• הוסף לסימניות
זה מעולה לשמוע מגוון דעות.
בסוף זה גם מאוד תלוי באופי לקוח וכומבן הרבה פעמנם אני מקאה ללקוח בסימולמיה את שתי האופציות.
לרוב בסוף הולכים על הקל"צ.

• הוסף לסימניות
אבדתי ריכוז.
מה השאלה? אם תוכל לפרט הכל .
יכול לקחת עכשיו קלצ. בריביות כמה שיותר נמוכות. ולעקוב ברגע שהממוצעים מתקרבים לריבית שהוא קיבל. ממחזר שוב. ויחסוך את העמלות פירעון
תודה רבה על האיכפתיות
מה הכוונה שהממוצעים מתקרבים מה אני אמור לראות ברבית במשק כדי ללכת למחזר ולקבל ריבית יותר זולה אבל עדיין לא לספוג קנס @גרעין

• הוסף לסימניות
תודה רבה על האיכפתיות
מה הכוונה שהממוצעים מתקרבים מה אני אמור לראות ברבית במשק כדי ללכת למחזר ולקבל ריבית יותר זולה אבל עדיין לא לספוג קנס @גרעין
ללחוץ על השורה שתחת סעיפים רלוונטים זה קישור לקובץ אקסל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה