- הוסף לסימניות
איך אפשר באקרובט להקטין את גודל הדף דהיינו באחוזים?
נכתב ע"י נקי_כפים;786016:בקלות: פיטסטופ
בתחכום: הדפס את הקובץ מחדש לעמוד בגודל שאתה רוצה + התאמה לשולי העמוד
אני יותר אבאר את שאלתי, יש לי קובץ שסגור באקרובט שיש בו דפים גדולים ודפים קטנים ואני רוצה לעשות את כולם באותו גודל.נכתב ע"י נקי_כפים;786016:בקלות: פיטסטופ
בתחכום: הדפס את הקובץ מחדש לעמוד בגודל שאתה רוצה + התאמה לשולי העמוד
נכתב ע"י גרף הול;786018:צודק, אבל הא-י-כ-ו-ת? מה תהיה עליה...
נכתב ע"י A.Y.K;786124:אני יותר אבאר את שאלתי, יש לי קובץ שסגור באקרובט שיש בו דפים גדולים ודפים קטנים ואני רוצה לעשות את כולם באותו גודל.
הבעיה היא שאני רוצה לשלוט אם להקטין את הדפים הגדולים או להגדיל את הדפים הקטנים, ולא שהאקרובט יחליט לינכתב ע"י נקי_כפים;786254:מה בדיוק הבעיה? למה שהאיכות תרד למה?
נו, אז הפתרון שלי הוא ממש מעולה: תדפיס מאקרובט מחדש לPDF ותעשה התאמה לשולי עמוד ככה כל העמודים יהיו אחידים לחלוטין.
נכתב ע"י נקי_כפים;786254:מה בדיוק הבעיה? למה שהאיכות תרד למה?
נכתב ע"י גרף הול;786018:צודק, אבל הא-י-כ-ו-ת? מה תהיה עליה...
אקרובט אינו סבל שמתעייף אחרי שעבר כבר חצי עיר עם המכונה על הכתפיים.נכתב ע"י גרף הול;786428:גם לי זה כואבבב
אבל האיכות יורדת בהדפסת PDF לPDF
נכתב ע"י ונתנו10;786478:אקרובט אינו סבל שמתעייף אחרי שעבר כבר חצי עיר עם המכונה על הכתפיים.
אל תהרסי את ההגדרות, והכל יהיה בסדר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים