כללי הקטנת דף באקרובט

• הוסף לסימניות
איך אפשר באקרובט להקטין את גודל הדף דהיינו באחוזים?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי
נסה לעשות זאת באינד'

• הוסף לסימניות
בקלות: פיטסטופ

בתחכום: הדפס את הקובץ מחדש לעמוד בגודל שאתה רוצה + התאמה לשולי העמוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;786016:

צודק, אבל הא-י-כ-ו-ת? מה תהיה עליה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;786016:

אני יותר אבאר את שאלתי, יש לי קובץ שסגור באקרובט שיש בו דפים גדולים ודפים קטנים ואני רוצה לעשות את כולם באותו גודל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;786018:

מה בדיוק הבעיה? למה שהאיכות תרד למה?

נכתב ע"י A.Y.K;786124:
אני יותר אבאר את שאלתי, יש לי קובץ שסגור באקרובט שיש בו דפים גדולים ודפים קטנים ואני רוצה לעשות את כולם באותו גודל.

נו, אז הפתרון שלי הוא ממש מעולה: תדפיס מאקרובט מחדש לPDF ותעשה התאמה לשולי עמוד ככה כל העמודים יהיו אחידים לחלוטין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;786254:

נו, אז הפתרון שלי הוא ממש מעולה: תדפיס מאקרובט מחדש לPDF ותעשה התאמה לשולי עמוד ככה כל העמודים יהיו אחידים לחלוטין.
הבעיה היא שאני רוצה לשלוט אם להקטין את הדפים הגדולים או להגדיל את הדפים הקטנים, ולא שהאקרובט יחליט לי

• הוסף לסימניות
אתה יכול להדפיס לPDF ושם לקבוע לקבוצת עמודים שתגדל או תקטן בכך וכך אחוזים יש לך אפשרות שם במאפינים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;786254:

גם לי זה כואבבב
אבל האיכות יורדת בהדפסת PDF לPDF

• הוסף לסימניות
ממש לא! אם מוגדר לך על איכות דפוס וכל ההגדרות של הPDF תקינות מאומה לא קורה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;786018:
נכתב ע"י גרף הול;786428:
גם לי זה כואבבב
אבל האיכות יורדת בהדפסת PDF לPDF
אקרובט אינו סבל שמתעייף אחרי שעבר כבר חצי עיר עם המכונה על הכתפיים.
אל תהרסי את ההגדרות, והכל יהיה בסדר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;786478:
אקרובט אינו סבל שמתעייף אחרי שעבר כבר חצי עיר עם המכונה על הכתפיים.
אל תהרסי את ההגדרות, והכל יהיה בסדר.

מ-נ-ס-י-ו-ן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה