כללי הקטנת משקל בPDF

• הוסף לסימניות
אני צריכה להקטין קובץ PDF של עיתון 32 עמודים ששוקל כרגע 84 MB למשקל לא יותר מ5 MB
אני צריכה את זה לתצוגה באינטרנט ושיהיה ברור ולא מטושטש בתצוגה,
ניסיתי כל מיני דרכים דרך אינדיזיין ודרך אקרובט ולא הצלחתי,

אשמח לעזרה דחופה!

תודה

• הוסף לסימניות
תפתחי את זה בתוכנת adobe reader ותעשי הדפסה לPDF.
עכשיו תכנסי למאפיינים, יש לך לשונית נייר/איכות, עכשיו תלחצי על מתקדם, כתוב לך איכות ההדפסה 1200dpi, תלחצי על זה ותעשי 300dpi
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מייצאים את הקובץ מאינדיזיין/פוטשופ/אילוס
לקובץ EPS
מכניסים את זה ל'אקרובט דיסטילר' כשהוא מוגדר לאיכות נמוכה

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות המהירות

עשיתי עכשיו הדפסה לPDF וזה ירד רק ל11 MB שזה עדיין הרבה בשבילי

ואין לי את האקרובט דיסטילר מותקן אצלי אז אני לא יכולה לעשות את האפשרות השניה

אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
לתצוגה באינטרנט מספיק 72 dpi ואפילו הבריסקערס מסתפקים ב-150...

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם את ה72 וזה לא הקטין יותר מ11 MB

• הוסף לסימניות
באיזה תוכנה עיצבת את זה? אם באילוס יש לי עוד פיתרון

• הוסף לסימניות
כשאני מייצאת מאינדיזיין אני בוחרת באיכות הקובץ
"גודל נפח הקטן ביותר" והוא מקטין לי משמעותית
2.37 מ"ב
מול 6.55 ביצוא לאיכות דפוס
וזה מתקבל מעולה

קבצים מצורפים

• נפח קובץ.JPG
    KB 222.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
כל הפתרונות לא עזרו
המשקל נשאר על 11 MB

מה עושים??

• הוסף לסימניות
ניסית את זה?

קבצים מצורפים

• 5656.png
    KB 14.5 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה