כללי הקטנת קובץ PDF

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ PDF מרובה עמודים והוא גדול מידי בנפח
איך אפשר להקטין אותו?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע?????????????????????????

• הוסף לסימניות
ראו "נושאים דומים" למטה...

• הוסף לסימניות
לשמור בקובץ פידיאף אינטרקטיב ולא פרינט.
לעשות 72 פיקסלים ולא יותר
לנסוות להוריד במינימום

כמו כן אם יש קבצי פוטושופ להקטין גודל או רזולוציה

• הוסף לסימניות
אחרי שניסיתי את כל האתרים
האופציה הכי טובה היא ההדפסה באינדיזיין (כיווץ לי להכי קטן ונשאר איכותי - יותר מexport והאתרים)

כל טוב
- דגאיש

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה להקטין קובץ שכבר סגור לPDF ואין לי אפשרות לפתוח אותו באינדיזיין?????????????????????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה111;2383495:
איך אני יכולה להקטין קובץ שכבר סגור לPDF ואין לי אפשרות לפתוח אותו באינדיזיין?????????????????????????

מייבאים לאינדיזיין
ctrol+d
(מסמנים את הV הראשון)

• הוסף לסימניות
לא פותחים באינדיזיין.
מייבאים לאינדיזיין. [כמובן עם סקריפט]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה111;2383495:

הדפסה ל-adobe pdf, בתוכנה -adobe acrobat

כל טוב
- דגאיש

• הוסף לסימניות
באקרובט פרו.
שמור בשם REDUCED SIZE PDF
מקטין באופן משמעותי ביותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א. י. ג.;2381986:
ראו "נושאים דומים" למטה...

לאחר עיון בכמה וכמה אשכולות - עדיין לא מצאתי את הישועה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה