הקיץ כבר כאן

• הוסף לסימניות
שרתון

קבצים מצורפים

• IMG_1020.jpg
    2.6 MB · צפיות: 14
  • IMG_0961.jpg
    2.4 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בובה!!!!!!!!!!!!!!!! היא פשוט מהממת. איזה פוזות מתוקות!!!!!!!!!!!!!!!!! (לא התאפקתי להגיב למרות שאין לי קשר לפורום הצלמים המקצועיים וכו'...)

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה התאורה לא מחמיאה לפנים של המצולמת. כדאי ליישר לימין לפי קו האופק.

השניה טובה, בקטנה חבל על הרגל החתוכה (ואולי מקובה מעט יותר נמוך).

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תמונות מלאות חן.
באמת חבל שבתמונה השניה הרגל חתוכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;597523:
תמונות מלאות חן.
באמת חבל שבתמונה השניה הרגל חתוכה.
היפר אקטיבית קטנה, בקושי הצלחתי להחזיק את כולה בתמונה:)

• הוסף לסימניות
מצטרף להנ"ל בעניין התמונה השניה אלא שגם חיתוך נוסף מצד ימין של הפריים היה מוסיף . האבן שם מפריעה!
וגם יש צל נוסף על החול ועליה שקצת גונבים את תשומת הלב..

בסך הכל : תמונה טובה המכילה שמחה הנוגעת בלב.!!

• הוסף לסימניות
בראשונה , חבל שהרגליים חתוכות, הייתי נותנת יותר מרווח בימין . לגבי התאורה התמונה חשוכה מידי.
השניה נחמדה , חבל שיש חיתוך על הרגל.

• הוסף לסימניות
הילדה מאוד מאוד מתוקה ובמיוחד בתמונה השניה אבל התמונות לא כל כך מיקצועיות מבחינת תאורה.
הייתי חותכך את התמונה השניה כך (עם את רוצה שאני יוריד תגידי לי)

קבצים מצורפים

• IMG_0961-1.jpg
    KB 76.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אהבתי את השילוב ידיים. בובה.

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות!
אהבתי במיוחד את השניה- הבעה מתוקה נראית כמו קריאת תיגר עם השילוב ידיים... והצבעים העזים של התכלת/ אדום מוצלחים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה