בקשה הקלדה בשיטה עיוורת

• הוסף לסימניות
מחפש תוכנה טובה להורדה למחשב,
קליקון משום מה לא נפתח אצלי
אשמח מאוד אם משהו יוכל לעלות לכאן, תודה רבה!

תוכנה זו מפעילים בקובץ index.html
בפעם הראשונה צריך חיבור. אח"כ עובד גם בלי חיבור דרך אותו הקובץ שכתבתי. בהצלחה.
@משה קפלן - התוכנה שהעלית כאן, רלוונטית? כשאני פותח את index html הוא כותב שהקובץ לא קיים

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו עוד איזו תוכנה (לא מיושנת..)
או להסביר באיזה דרך אפשר כן לצליח לפתוח את ה'קליקון'
אודה ממש!

• הוסף לסימניות
כאחת שמקלידה הקלדה עיוורת, הייתי ממליצה לך להתחיל גם בלי תוכנה עד שתשיג.
התוכנה אמנם מקלה ויותר נחמד אך הרעיון אפשרי גם בלי.
אפשר להשתמש כמה פעמים באתר אם יש גישה כדי להבין את העניין ואז להקליד לבד דברים, או לחילופין להדפיס דף של פריסת מקלדת ומנח האצבעות עליהם ולעבוד לפי זה.

הרעיון הוא לא להסתכל על המקלדת עצמה בזמן ההקלדה, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תרשמי בשורת החיפוש לימוד הקלדה עוורת בחינם יעלה לך הרבה תוכנות חינמיות
תנסי אחד אחד ותראי למה את מתחברת

• הוסף לסימניות
כאמור, הורדתי כבר את התוכנה הזו, ואחרי חילוץ כמובן, אני מנסה לפתוח ומקבל הודעת שגיאה כזו:
צילום מסך 2024-12-22 024420.png
,

אם משהו יודע להסביר, אשמח מאוד!
תודה בכ"א!

• הוסף לסימניות
תודה רבה,
אני מחפש(...) תוכנה להורדה למחשב
ואת זה לא מצאתי עד לכרגע
🧐 מצאתי משחק חדש ללימוד הקלדה – והוא פשוט עובד מעולה! 🎯
ניסיתי את LyricType ולמדתי להקליד מהר יותר בזמן שאני מקשיב לשירים 🎶
זה לא רק כיף, אלא גם ממכר! 😍 ממליץ לנסות: he.lyricstype.com

📢 מי רוצה לשפר את המהירות שלו בהקלדה בכיף? 👇🔥

• הוסף לסימניות

@משה קפלן - התוכנה שהעלית כאן, רלוונטית? כשאני פותח את index html הוא כותב שהקובץ לא קיים
LyricType למדתי להקליד מהר יותר בזמן שאני מקשיב לשירים 🎶
ממליץ לנסות: he.lyricstype.com

• הוסף לסימניות

מישהו יודע אם טיפלו בבעיה שהייתה בlyricstype משחק הקלדה עם מוזיקה? בעברית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה