הקלדה בשיטה עיוורת

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להמליץ על תוכנה נוחה ויעילה ללימוד הקלדה בשיטה עיוורת? עדיף חינמית תודה.

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנה בשם click on. אני אישית לא למדתי ממנה, אבל שמעתי שהיא מצוינת.
אם את מעוניינת, צרי קשר באישי.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה פשוטה הנקראת - ארנבת,
אינני יודע אם עדיין היא קיימת, אני אישית למדתי עליה ובתוך כמה ימים כבר הייתי מקליד בשיטה עיוורת, וכן כמה מבני משפחתי, אך זה היה לפני כעשר שנים.

• הוסף לסימניות
לכל תוכנה יש טכניקות אחרות, אבל אחרי הבסיס בכל תוכנה שהיא, זה פשוט לתרגל ולתרגל כל הזמן, זה בעצם עיקר הלימוד, וזה דורש המוןןןןןןןן סבלנות. הצלחות!

• הוסף לסימניות
לא משנה באיזה תוכנה תשתמשו, העיקר שתפעלו לפי העצה הבאה:
לא צריך להתייחס בכלל למהירות. העיקר זה ללמוד איפה ממוקמת כל אות ולדעת להגיע אליה עם האצבע הנכונה בעל פה.
הרבה מנסים מיד לכתוב במהירות, בגלל המבחנים הדביליים של התוכנות למיניהם, ונתקעים כל הזמן בחחככחחכ, ואחרי זה ב'חלגלוגות' למיניהם.... ואז מתייאשים מהכל.
גם אני ניסיתי כמה וכמה פעמים ללמוד, ונשברתי באמצע.
עד שפעם אחת החלטתי שלא משנה לי בכלל המהירות, עברתי את כל השיעורים אחד אחרי השני. ותוך יומיים ידעתי להקיש על כל המקשים בשיטה עיוורת.
אמנם בהתחלה הייתי כותב לאט. אבל החלטתי להתעקש ולכתוב רק בעזרת עשר האצבעות, יהיה מה שיהיה. ואכן, תוך תקופה קצרה המהירות השתפרה לאין ערוך. ועד היום היא עוד הולכת ומשתפרת....

• הוסף לסימניות
אני ממליצה - ללמוד כמו שאני למדתי בלי כלום!
ז"א קחי לך ספרים, חידושי תורה ותתחילי להקליד לבד לאט לאט... תסתכלי על כל אות ואח"כ הניחי את הידיים בדיוק במקום... ואז עם הנסיון ולפי הכמות שמקלידים זה פשוט טססס

• הוסף לסימניות
גם אני למדתי כמו מלכי, לימוד ההקלדה בתוכנות המיועדות לכך מתרגל מילים שאינן מילים, לכן מומלץ להתנסות על קטע שצריכים להקליד אותו, הצורך והמילים האמיתיות יסייעו ללימוד זריז של הקלדה בשיטה עיוורת, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכי;263078:
אני ממליצה - ללמוד כמו שאני למדתי בלי כלום!
ז"א קחי לך ספרים, חידושי תורה ותתחילי להקליד לבד לאט לאט... תסתכלי על כל אות ואח"כ הניחי את הידיים בדיוק במקום... ואז עם הנסיון ולפי הכמות שמקלידים זה פשוט טססס

אני לא כל כך מסכימה. כבר עשר שנים שאני מקלידה בשיטה עיוורת, אי אפשר לעשות את זה על ידי הסתכלות על המקלדת, כי זה ממכר, וקשה להתנתק מההרגל הזה.

נכתב ע"י משל;263092:
גם אני למדתי כמו מלכי, לימוד ההקלדה בתוכנות המיועדות לכך מתרגל מילים שאינן מילים, לכן מומלץ להתנסות על קטע שצריכים להקליד אותו, הצורך והמילים האמיתיות יסייעו ללימוד זריז של הקלדה בשיטה עיוורת, בהצלחה!

נכון. גם לתרגל את התנועה והתנוחה צריך, וצריך להתחיל עם משהו. לכן מתחילים עם הכחכוחים, אחר כך ממשיכים עם ה"לחכג", ותוכנות טובות כבר מוציאות מילים מכל השורה האמצעית.

שמעתי פעם שמיומנות גופנית זה דבר שנרכש לתמיד, בתנאי שהוא תורגל במשך שש שעות. אין לי מושג בנכונות התיאוריה, ואל תתחילו להתווכח איתי על כך, בבקשה. מה שכן, שיטה עיוורת הוא טכניקה שנרכשת עם סבלנות, סבלנות, ושוב סבלנות. אין דרך קיצור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה