כללי הקלדה ועימוד

• הוסף לסימניות
אני רוצה לדעת כמה כסף לוקחים על הקלדה , ולפי כמה תוים ,אם לפי 1000 תוים או לפי 100 תוים.
עימוד ספרים כמה כסף לוקחים
אם משהו יכול לומר לי מה יותר מהר
תודה
בהצלחה לכולם

• הוסף לסימניות
הקלדה - 1,000 תוים = 4 ש"ח כולל רווחים
עימוד - ספר פשוט 4 ש"ח לדף - עימוד רב טקסט / תמונות וכו' המחיר מכפיל פי כמה

• הוסף לסימניות
תודה למי שאני לי תשובה .
אני רוצה לדעת אם לוקחים לפי תוים האם המילים הם התוים או האותיות הם התוים .
כי במחשב רשום לי למטה כמה מילים יש אבל לא כמה תוים
אשמח אם משהו יענה לי תשובה בהקדם
תודה

• הוסף לסימניות
תלחץ על המקום שכתוב כמה מילים יש ויפתח לך חלון קטן שם כתוב כמה תוים עם רווחים ובלי וכמה פסקאות שורות וכו'.
ובקשר לשאלתך - כל לחיצה במקלדת נחשבת תו.

• הוסף לסימניות
תו = סימן
כל אות, סימן פיסוק, רווח - נחשב כתו.
כדי לבדוק כמה תוים יש במסמך:
בסרגל 'סקירה' יש אופציית "ספירת מילים" (או בתפריט 'כלים', כמדומני, בוורד ישן)
ושם מחשבים את השורה של "תוים עם רווחים".
אם בקובץ יש גם הערות שוליים - יש לשים לב שהריבוע מסומן, שיכלול גם את ההקלדה שבהערות בחישוב.

ניתן לבדוק גם מס' תוים / מילים בקטע ספציפי, על ידי בחירתו (השחרתו) ואז 'ספירת מילים' יתן את התוצאה שבקטע הבחור.

בהצלחה.

*עימוד של 4 ש"ח לעמוד - על איזה עימוד מדובר? משהו בסיסי של שינוי סוג פונטים וגודל וסדר מאד פשוט, לא הייתי מחשבת בנפרד מההקלדה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה