הקלטה עם הצתה מאוחרת

• הוסף לסימניות
אני מקליטה מאורגנית בכרטיס קול, אבל הצליל מופיע שבריר שניה לאחר הנגינה. אמנם בתוצאה עצמה - בהקלטה לא שומעים את זה, אבל כשמנגנים זה נשמע כפול ומעצבן. מה עושים? אני עובדת בתכנת אאודישן. זה קשור לתכנה? לכרטיס? איך משנים את זה?
תודה.

• הוסף לסימניות
זה לא ה-ASIO?
אני יודעת שזה משפיע במידי, לא יודעת אם כרטיס בכרטיס קול.
אני מקליטה בקיובייס בכרטיס קול ויש לי את הASIO, לא נתקלתי בבעיה כזו.

בכל מקרה את יכולה להכניס את האוזניות לאורגנית במקום לכרטיס קול כדי לא לשמוע את הכפילות.

• הוסף לסימניות
מה זה ASIO

? אני חדשה בעסקי ההקלטות, אין לי מושג. אני גם לא יכולה לשמוע באוזניות, כי ביציאה של האוזניות אני מחברת את הכרטיס קול.
תודה רבה על העזרה!

• הוסף לסימניות
זה פשוט latencey
תנסי לחפש בהגדרות של הכ. קול זה אמור להיות שם

• הוסף לסימניות
לא מסתדרת...

לא מצאתי שום דבר כזה בהגדרות, אולי אנסה להתקשר לתמיכה הטכנית של החברה.

• הוסף לסימניות
ASIO זו תוכנה שפותרת את הבעיה הזו כשמקליטים בMIDI.

את מקליטה דרך הכרטיס קול עם היציאה של האוזניות? אולי זו הבעיה בעצמה..
אין לך יציאת R/L?

• הוסף לסימניות
שלחי לי מייל באישי ואנסה לעזור לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה