הקלטה פנימית במחשב,יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
יש לי שיר שאני שומעת דרך הנט, יש מצב להקליט אותו דרך המחשב פנימי?

• הוסף לסימניות
בודאי רשמקול לסמן שם הקלטה פנימית

• הוסף לסימניות
יש תוכנות שמורידות שירים להאזנה, עדיף על הקלטה פנימית

• הוסף לסימניות
באפשרויות הקלטה בהגדרות הסאונד של המחשב צריך להפוך את המערבל סטריאו לברירת מחדל ואז הרשמקול מקליט אוטומטי מתוך המחשב

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה, אם יש למישהו עצה לזה

• הוסף לסימניות
אין הבדל בין 10 ל8 ו7 צריך להגיע להגדרות הקול של המחשב ובכרטיסיה אפשרויות הקלטה ע"י מקש ימיני לשנות את מערבל הסטריאו לברירת מחדל ואז הרשמקול (ב10 יש לזה שם אחר) מקליט מתוך המחשב

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיצה אבל אני ממש לא מצליחה לעשות את זה
ואני מתרשמת פה שאני לא היחידה
יש מישהו שיכול להסביר שוב?
או לתת שיטה אחרת
תודה רבה

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיצה אבל אני ממש לא מצליחה לעשות את זה
ואני מתרשמת פה שאני לא היחידה
יש מישהו שיכול להסביר שוב?
או לתת שיטה אחרת
תודה רבה

מצורף פה קובץ הסבר
מקוה שזה יהיה יותר מובן
בהצלחה

קבצים מצורפים

• הסבר הקלטה פנימית.docx
    1.2 MB · צפיות: 62

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה