קצת יותר הסבר ...תוכנת פורמט פקטורי/וידאו/צילום מסך
התוכנה ממשיכה להקליט גם אם אני לא נוגעת במחשב ?Bandicam
אחלה תוכנה. (אני משתמש בפרוץ)
קצת יותר הסבר ...
איך ? איפה אני מגיעה לזה?
אני מחכה כבר הרבה זמן ולא רואה שום קובץ בתיקיית היעד.להוריד את התוכנה (מפעל הפורמטים)Format Factory - Free media file format processing tools
Format Factory is a multifunctional media processing tools.Provides functions below:All video file type to MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF. All image file type to JPG/BMP/PNG/TIF/ICO/GIF/TGAwww.pcfreetime.com
בד''כ זה נהפך לעברית באופן אוטומטי
(לפעמים המחשב כותב שיש בתוכנה וירוס בגלל שהיא מכילה פרסומות)
התוכנה משוכללת מאוד להמון סוגי קבצים (וידאו, אודיו, תמונות ומסמכים)
בלשונית של הוידאו יש אופציה של צילום מסך
נפתחת תוכנה שניה עם אפשרות ללכוד את כל המסך או לסמן אזור מסוים
ללחוץ על כפתור ההסרטה ולהתחיל להסריט
וכאן יש לי משהו חשוב להוסיף
כאשר מסיימים - בפרט הסרטה ארוכה - בשום אופן לא לסגור את התוכנה - הכל יימחק!
יש ללחוץ בתוכנה על כפתור הכיבוי ולתת לתוכנה ''לחשוב'' קצת עד שכל החומר יישמר
בהצלחה
לפעמים הקובץ אינו נמצא בתיקיית היעדאני מחכה כבר הרבה זמן ולא רואה שום קובץ בתיקיית היעד.
איך אפשר לדעת שהקובץ נקלט?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים