הקמפיין: שפיגל - הס מלהזכיר

• הוסף לסימניות
נוחעם, "סברסBARZESKI", איזה כיף שוב לראות אותך.
הנישה הייחודית לך, ממתינה לך בכיליון עיניים.
לאן זה מוביל? מה הולך להחליף את ה'מראות'???

אגב, אני בביתר-עלית, כבר ראיתי את המודעה היום 3 פעמים. 1. ב'אמצע השבוע'. 2. ב'מידע אנ"ש'. 3. במודעות בבתי הכנסת.

חזק ואמץ!
(ואם תוכל לשתף - אשמח)

קבצים מצורפים

• תצלום0163_001.jpg
    KB 497.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
גם קירות בית שמש כוסו בשפיגלאך... מעניין מה עומד מאחורי הרעיון
מחכים כבר בחוסר סבלנות..

• הוסף לסימניות
משעשע לראות - שלא כתוב מילה שאסור להיסתכל בשפיגל*, וכולם כבר מבינים מה שצריך להבין.
אולי איזה מיללער שטריימלך לכבוד פסח הקרב ובא??

טביעות אצבעות ניכרת - גם בלי הקרדיט ;)

נהנתי מאוד מהקומפוזיציה.

• הוסף לסימניות
כל ה"שפיגל" מיותר כשיש שטריימל מיללער

חומר למחשבה

• הוסף לסימניות
אני חייב לציין שכתבתי את ההודעה מתוך התלהבות שהנה שוב נוחעם מופיע - אחרי שכבר לא ביקרתי כאן כבר תקופה - ורק עכשיו ראיתי את מה ש'איש קטן' כתב "סיר האמונה", ותתפעם רוחי בקרבי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 113570;1197463:

חומר למחשבה

ניחשת טוב

• הוסף לסימניות
הייתי בירושלים וראיתי את הקמפיין לראשונה. קצת צרם לי שקמפיין ליריד מתמקד בסיפור המותג-מוצר, אבל אני מלמד זכות שירידי השטריימלעך הפכו לשוק בפני עצמו, כך שממילא צריך לדבר רק על המותג.

בכל מקרה, מדובר בשבירת שיא של יצירתיות. שאפו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 113570;1197463:

חומר למחשבה

חכם עדיף מנביא...

ולמי שלא ראה:

קבצים מצורפים

• נוחעם.PNG
    KB 83.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הותר לפרסום... (היום בעיתונות)

קבצים מצורפים

• היום תבין.PNG
    KB 152.8 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה