התייעצות הקמתי אתר חדש להתראות צבע אדום בזמן אמת, אשמח לחוו"ד

• הוסף לסימניות
בדקתי את זה עכשיו. המחשב היה במקום שאין קליטה לאינטרנט, וכשחזר למקום שיש קליטה, האתר נשאר מנותק מהאינטרנט.

• הוסף לסימניות
לא שולח פושים :(
בדיקות טסט מצליחות?
1773959094804.png

בדקתי את זה עכשיו. המחשב היה במקום שאין קליטה לאינטרנט, וכשחזר למקום שיש קליטה, האתר נשאר מנותק מהאינטרנט.
כנראה מצאתי את הבאג. יטופל בדקות הקרובות. אשמח לפידבק.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אתר מדהים!!!
ראיתי שהוספת עכשיו עדכוני נפילות
יש קטע שכדאי אולי לשפר,
שאי אפשר לבחור יותר משלוש סוגים של התראות
אני לדוגמא רוצה לראות הכל חוץ מסיום אירוע
ועוד משהו שהוא ממש בגדר בונוס
אם תהיה אפשרות לראות את ההתראות בשני טורים/קוביות, זה יעזור לשבת שיוכלו לראות יותר מידע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם גם בדיקה מקומית לא מצליחה זה הגדרת ההתראות בדפדפן כרום או הגדרת ההודעות של וינדוס
מעולה
אני עוקבת אחרי כמה אזורים, הייתי רוצה שבפושים ובתצוגה יופיע רק או הדגשה של האזור שבחרתי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@shraga0
בתכלס מה שהכי חסר זה מיקוד רק על איזור מסויים
כרגע אם אי רוצה להתמקד רק בבני ברק למשל, אני לא יכולה לראות את ההודעות שרק שייכות לבני ברק אלא לכל הארץ
זה מאוד מבלבל
ואגב, שכוייח עצום

• הוסף לסימניות
@shraga0
בתכלס מה שהכי חסר זה מיקוד רק על איזור מסויים
כרגע אם אי רוצה להתמקד רק בבני ברק למשל, אני לא יכולה לראות את ההודעות שרק שייכות לבני ברק אלא לכל הארץ
זה מאוד מבלבל
ואגב, שכוייח עצום
טופל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@shraga0 אתר מדהים!!!!!
מעדכן קודם בפער גדול!!!!!
ממש תועלתי ומבורך!!!!!!
אחד הדברים!!!!
יישר כח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה