הקמת אתר לעסק שלי

• הוסף לסימניות
יש לי עסק של שירותי הסעדה לאירועים קטנים. אני רוצה להקים אתר אינטרנט כדי להגדיל את כמות הלקוחות שלי ויש לי כמה שאלות: בשלב ראשון חשבתי לבנות את האתר בעצמי, איזה תוכנה הכי פשוטה ונוחה למשתמש שכדאי לעבוד איתה? וורדפרס, ג'ומלה או משהו אחר? שאלה נוספת זה עניין ה SEO, האם שווה לי לנסות להעמיק בעצמי וללמוד את הנושא או להיעזר בחברה חיצונית שתיתן לי את הכלים הנכונים כדי שהאתר שלי יקודם? קיבלתי המלצות על החברה הזאת https://www.seo-simple.co.il/ אבל מתלבט אם לחכות עם זה לשלב יותר מאוחר או חבל לאבד זמן ועדיף מיד לקדם את האתר? תודה לעונים.
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="267"><colgroup><col width="267"></colgroup><tbody><tr height="17"> <td class="xl41332" style="height:12.75pt; width:200pt" align="left" height="17" width="267">
</td> </tr></tbody></table>

• הוסף לסימניות
אם אתה רק רוצה לבנות לעצמך אתר אז תשתמש בוויקס או וויבלי או פוליו, זה ממשקים שנועדו לעזור לאנשים שלא יודעים בניית אתרים לבנות אתר, זה תחום מורכב מידיי בשביל שתלמד אותו כמו שצריך רק לאתר שלך.
קידום זה גם כן נושא מורכב אבל את הדברים הבסיסיים תוכל לעשות לבד.
ההכי מומלץ מהרשימה שהבאתי זה folyou הוא אומנם עולה 79 שקל בחודש, אבל הם בעברית והם כל הזמן נותנים הדרכות וטיפים על קידום האתר והוספת תכנים.
לינק אליהם: כאן
(זה לינק שותפים, שאני ירויח אם תירשם דרכו, אתה יכול להיכנס מגוגל ולהירשם ישר, המחיר יהיה אותו דבר בשתי המקרים.)

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה לפתוח אתר לעסק שלי יש אפשרות לעשות זאת בחינם?

• הוסף לסימניות
@הבת של ה' אולי את חדשה, אבל לא מקפיצים הודעה מלפני 6 שנים, כותבים שוב בקשה חדשה.
אה... ואשמח לעזור לך בהקמת אתר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה