הקמת חנות אינטרנטית - ייעוץ

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

אודה מאוד מאוד למי שיוכל לפנות מזמנו ולייעץ לי מנסיונו
למרות שיש לי די הרבה שאלות :(

יש לי דף סליקה בחברת טרנזילה, בתשלום של 75 שח בחודש, כעת הם נותנים אפשרות
שהדף יהיה מרובה מוצרים [כלומר חנות אינטרנטית], ללא תוספת תשלום.
אממה שאני רוצה להופיע בזאפ, והם לא יודעים לומר אם יש להם אתר מראה.

יש למישהו מושג מהי הדרך הזולה והנוחה ביותר ליצירת חנות אינטרנטית עם סליקה ואתר מראה?

ביתר פירוט:

1. המחיר שאני משלם הוא סביר?
1. אתר וורדפרס מתאים לצורך העניין?
2. מה העלות של הקמת אתר מראה לאתר וודפרס
2. מה העלות של האחסון
3. חברות אחסון מומלצות
4. עלות סליקת אשראי
5. חברות סליקה מומלצות
6. האם מסובך להקים אתר מראה לבד
7. אולי בכלל כדאי שאותה חברה תעשה את הסליקה והאחסון

סליחה על האריכות, כפי שניתן להבין אני די מבולבל, ומנסה לעשות לעצמי סדר
המון תודה למי שיעזור לי

• הוסף לסימניות
1. המחיר שאני משלם הוא סביר? כן
1. אתר וורדפרס מתאים לצורך העניין? כן
2. מה העלות של הקמת אתר מראה לאתר וודפרס? זה כלול בבניית האתר
2. מה העלות של האחסון? באזור ה400 ש"ח לשנה
3. חברות אחסון מומלצות? יש בוקס שיותר זולים ויש יופרס יותר יקרים
4. עלות סליקת אשראי? זה כמו מה שאתה משלם עכשיו
5. חברות סליקה מומלצות? אתה יכול להשאר בטרנזילה
6. האם מסובך להקים אתר מראה לבד? זה כלול בבניית האתר, מי שיודע לבנות אתר ידע גם לעשות זאת
7. אולי בכלל כדאי שאותה חברה תעשה את הסליקה והאחסון? איזה חברה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה