דרוש מידע הקפאת תפו"א

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקלף מלא תפו"א ולחתוך אותם לצורת מקלות ציפס.
האם יש משהו שצריך לשים לתפוא שלא יהרסו ????
תודה מראש על החוות דעת שלכם

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקלף מלא תפו"א ולחתוך אותם לצורת מקלות ציפס.
האם יש משהו שצריך לשים לתפוא שלא יהרסו ????
תודה מראש על החוות דעת שלכם
אני פעם עשיתי ציפס שהשריתי את התפו"א במי קרח
ולא טיגנתי את הכל בסוף
שמתי בשקית והקםאתי ויצא מצוין אחרי זה לא השחיר לי

• הוסף לסימניות
צריך לשטוף את התפו"א ולייבש היטב (שלא יהיה לך גוש קפוא)
ואין שום בעיה להקפיא
הפוך- אצלנו יותר אוהבים אותם כשמוציאים מהמקפיא ישר לטיגון- יוצא טיפה קריספי בחוץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

‏מכונת אספרסו Delonghi DEDICA STYLE EC685 דה לונגי - דרוש מידע...

https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=963520

צילום מסך 2025-09-30 233511.png
אני רוצה לקנות את המכונה הזו ואשמח לשמוע חוות דעת מניסיון של אנשים
א כמה זמן היא באמת מחזיקה - (לפי כמות שימוש יומי)
ב האם שווה הטעם של הקפה ?
ג אזו תקלה הייתה לכם במכונה ? - ככל שהייתה)
ד ובעיקר הם ההוצאות הנלוות תיחזוק המכונה ?
תודה רבה על כל מידע.
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה