כללי הקצאת משאבי זיכרון לאינדיזיין

• פותח הנושא avram
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
במנהל המשימות כתוב שאינדיזיין לוקח רק 500 מגה מהזיכרון, מדובר בספר 350 עמודים של A4, ויש לי 8 גיגה זיכרון, זה לא הגיוני שהוא יתפוס כ''כ קצת זיכרון ויאט את קצב העבודה כ''כ, איך מקצים לו יותר שטח מהזיכרון? (אני משתמש בגירסת CC 64 ביט)

• הוסף לסימניות
CC אני לא יודע, אבל לפני כן לא היתה אפשרות של הקצאות זיכרון באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
אז למה נועדה הגירסה של 64 ביט?

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר באינדיזיין. ו-500 מ"ב זה סביר עבור קובץ שרובו טקסט, ולא נראה לי שהמחשב מאית בגלל חוסר זכרון במצב כזה (אתה רואה שכונן הקשיח עובד יותר מדאי?). ובאמת בסיטואציה כזו אין יתרון לכאורה ב-64 ביט.

• הוסף לסימניות
ולמה לוקח לו כל תזוזה כמעט דקה?

• הוסף לסימניות
יש כל מיני דברים שיכולים להאית בצורה דרסטיט את הביצועים.

דוגמה אחת שנתקלתי בה אתמול -- יישור טורים בעימוד דו-טורי.

או המון אובייקטים מעוגנים בקובצ.

או שימוש ב-span columns and split columns

או אם כל הספר בנוי ככתבה (story) אחד, וכו'

• הוסף לסימניות
חילקתי את המסמך ל4 כתבות, והורדתי זמנית את כל האוביקקטים המעוגנים, וגם ויתרתי על היישור הדו צידי, לא יאומן איזה הבדל! תודה רבה!
אגב גם האובייקטים במאסטר משפיעים?

• הוסף לסימניות
אובייקטים רגילים במסטר? לא שידוע לי.

אגב, אובייקט מעוגן אחד או שתיים בכל דף לא אמורים להשפיע. צריך לנסות ולראות מה הגבול.

עוד דבר: הרבה סגנונות גרעפ גם כן משפיעים לרעה על הביצועים.

• הוסף לסימניות
מנסיון, בעיקר היישור הדו צידי משפיע על ההאטה
מאז אני עושה את זה ממש בסוף בסוף אחרי כל ההגהות וכו'

וטיפ קטן,
נותנים פקודת יישור בתיבת המאסטר לעמוד אחד, ואח"כ לעמוד השני.
אל תעשו את זה ביחד לשני העמודים, כי אז זה יקח כפול זמן פי שלוש וארבע
בכל אופן, בינתיים תכינו את הקפה שלכם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה