הקראה שקשורה ל..

• הוסף לסימניות
לא כל כך מצאתי כותרת...

אנחנו עושות תוכנית למסיבת 'בת מצוה' למס' בנות דודות.

אחת מהתוכניות, היא תוכנית שכל אחת מרכיבה כוס גלידה לפי קריטריונים (לדג' באיזה תאריך נולדה מלכי? 1. גביע - י"ח ניסן 2. כוס - ח ' סיון 3. לפתנית - כ"ח אייר. לפי התשובה שעניתי, אני מקבלת את הגביע / הכוס / הלפתנית)

אנחנו מחפשות הקראה חמודה שיכולה להתאים (להטעים..) להקריא לפני התוכנית.

ההקראה יכולה להיות בכל נושא שיכול לקבל הֶקשר לתוכנית.

תודה!!

חוי

• הוסף לסימניות
אמורה להיות איזו הקראה על "יש פעמים ויש טעמים", אבל נראה לי שאבדה לי לנצח...

• הוסף לסימניות
לפני זמן קצר היה לנו מחנה נשים במשפחה ועשינו את התוכנית
אבל לא היה הקראה זה הלך שכל אחת הכינה למישהי שיצאה לה בפתק (סודי..)
והיתה אחראית על התוכנית שהכריזה:
"אם יש לה חברה טובה שימי חום, אם אין לה חברה טובה שימי ירוק"
"אם היא לא הולכת לישון לפני שהכלים בכיור רחוצים שימי צהוב אם היא כן שימי לבן.." וכן הלאה..
זה היה מדהים!

תהנו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;852604:
לפני זמן קצר היה לנו מחנה נשים במשפחה ועשינו את התוכנית
אבל לא היה הקראה זה הלך שכל אחת הכינה למישהי שיצאה לה בפתק (סודי..)
והיתה אחראית על התוכנית שהכריזה:
"אם יש לה חברה טובה שימי חום, אם אין לה חברה טובה שימי ירוק"
"אם היא לא הולכת לישון לפני שהכלים בכיור רחוצים שימי צהוב אם היא כן שימי לבן.." וכן הלאה..
זה היה מדהים!

תהנו

את יכולה אולי לפרט איך בדיוק הולך המשחק, אני גם רוצה לעשות כזה דבר במסיבה שאני הולכת לערוך בעז"ה.

תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה