כללי הקריקטורה השבועית

• הוסף לסימניות
תהנו

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 226.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
חזק ביותר. אולי לשוטר האחרון שאומר לזה שלפניו "תעמוד בתור" הייתי מחליף את הכיתוב ל"יש לי רק שאלה אחת" או "אני אחריך, אחזור בעוד יומיים"

• הוסף לסימניות
-גדול-
האיור גדול ואתה ענק

• הוסף לסימניות
חבל"ז. מקסים

• הוסף לסימניות
אם זה לא הי'ה עצוב זה הי'ה מצחיק. איור מעולה.

• הוסף לסימניות
אוהב, בהמודיע, בתוספת.

תענוג לעיניים.

• הוסף לסימניות
בלי לפגוע, שאלה קטנה:
קריקטורה אמורה להעביר את המסר בצורה מתוחכמת דרך המשחק שבתמונה, אחרת איננה קריקטורה אלא מאמר מצויר.
עכשיו, בתור אדם מתוחכם תסביר לנו האם המודיע דורשים שהרעיונות יהיו כל כך פשטניים או שמא יש לך סיבה אחרת?!
הפוטנציאל שלך ברור, ולדעתי סגנון הרעיונות הם ממש פיספוס מה אתה אומר?

• הוסף לסימניות
אני מאוד אהבתי את זה, היה מאוד מוצלח רק היה חסר שבחלון יהיה חצי השתקפות איך שראש הממשלה שלנו נבוך מהחקירות, ואיך שהוא נבוך מול כל הרשימה שמחכה בחוץ

• הוסף לסימניות
נקי כפיים היקר !

יש צדק בדבריך שקריקטורה צריכה להיות יותר קולעת עם מסר קצר ולעניין ואכן אני לאט לאט מפתח שיטות עבודה ואני נמצע כרגע בלימודים בעניין (אם תראה את האשכול שהכנסתי למעלה) ובע"ה בקרוב אני אצא החוצה עם הרבה דברים חדשים ...צפו להפתעות .תודה לך בכל אופן

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מורדוך,
מצטרפת לדעה שהובעה פה שקריקטורה צריכה לתת צ'אנס לאינטלגנציה של הקוראים ופחות להראות כמו קומיקס.
וזה מבלי לגרוע מהאיכות והכשרון שניבטים מכל קו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה