דרוש מידע הראש שלי לא בכיסא גלגלים - תוכנית "דווקא מכאן" אל תפספסו!

• הוסף לסימניות
רגע לפני שתעברי לעיסוקך הבא עצרי
✋
ותקראי את הפוסט הזה!

אני רוצה להציע לך לא עוד תוכנית, אלא משהו שפותח את הלב ומשנה את המבט על החיים.

אני חיה שרה גולדשמידט, נערה שמתמודדת עם CP (שיתוק מוחין בארבע גפיים),
ולומדת, יוצרת, מתפקדת – הכל בעזרת ממחשב מיקוד מבט - דרך העיניים ב"ה .
אני לא סיפור של קושי, אלא סיפור של אמונה, תקווה ושיתופי פעולה מרגשים.

בחרתי לשתף את סיפור חיי יחד עם אמי, מתוך תחושת שליחות:
להראות ששוני חיצוני לא מעיד על עולמו הפנימי של האדם, ושחיים מאתגרים יכולים להיות מלאים בעשייה, שמחה ואור.

אם את מחפשת תוכנית עם ערך, השראה והעצמה פנימית – אל תפספסי.

בדף הנחיתה של התוכנית תמצאי גם המלצות מרגשות ממי שכבר השתתפו, שישתפו אותך כיצד התוכנית השפיעה עליהם, ומה הם לקחו ממנה לחייהם.
לחצו כאן - לדף נחיתה לתוכנית "דווקא מכאן"

בברכה
חיה שרה גולדשמידט
תוכנית דווקא מכאן.jpg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
חיה שרה המהממת,
כמה כוחות את נותנת
לכל מי שמכיר אותך!

כמה אור ועוצמה
את משדרת לסביבה
ואינסוף שמחה!

את מופלאה באמת.
ואמא שלך, השראה לכל האמהות, בכל מצב.

מעריכה באמת.
לפי השם משפחה תדעי מי אני [אמא של.....]

• הוסף לסימניות
את נשמעת בחורה עוצמתית!
ואני מעריכה את ההורים שלך!
תמשיכי להיות כזו מדהימה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה