"הרבה יותר נחמד להיות בשניים"

• הוסף לסימניות
וואו וואו איזה תמונה!!!
אוהבת בטרוף!
רק שימי לב שהקיר למטה(בצד שמאל)קצת מעוות...כמו גל כזה..
וגם יש שתי אזורים שחורים כאלו כמו פס בצד של בתמונה בשמאל (אחד בחלק העליון ואחד בתחתון)אבל זה באמת רק בקטנה כדי שזה יהיה מושלם בהדפסה...!!!

• הוסף לסימניות
חלומי, חלומי. דחוף להדפסה, 70 על 100. ויעל ממש אהבתי את הקרופ, הזכיר לי משום מה את התמונות של גילי שלך - יש בזה משהו... אין על קטנטנים מטולטלים.

• הוסף לסימניות
בס"ד

חייבת להבין...

איך לא נשרפה לך כל התמונה הזו מהשמש החזקה?? הרבה פעמים ניסיתי והשמש ככה פשוט עשתה את האלמנט שלפניו ממש כהה....
אם האור העיקרי היה מגיע רק מהדלת, אז הילד היה באמת יצא חשוך כמו שאת אומרת. במקרה הזה יש עוד דלת יציאה לחצר ממש ממול, שנותן אור. זה גם חלל פתוח ולא חדר סגור. ו - iso 1000, וזווית די רחבה,(35) כך שאין סיבה שיצא חשוך.

• הוסף לסימניות
וואו וואו איזה תמונה!!!
אוהבת בטרוף!
רק שימי לב שהקיר למטה(בצד שמאל)קצת מעוות...כמו גל כזה..
וגם יש שתי אזורים שחורים כאלו כמו פס בצד של בתמונה בשמאל (אחד בחלק העליון ואחד בתחתון)אבל זה באמת רק בקטנה כדי שזה יהיה מושלם בהדפסה...!!!
תודה אסתי.
הקיר במקור עקום למטה... צודקת, כשזה להגדלה כדאי לעבור על כל הדברים הקטנים... ולנקות את הדלת דחוף.... גם במקור לא רק בתמונה :D

חלומי, חלומי. דחוף להדפסה, 70 על 100. ויעל ממש אהבתי את הקרופ, הזכיר לי משום מה את התמונות של גילי שלך - יש בזה משהו... אין על קטנטנים מטולטלים.
אני כל הזמן אמרתי שהוא מזכיר לי את גילי... הם לא דומים אבל מזכירים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה